KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ČUVENU REČENICU UZEO OD ARKANA? Ražnatović je to pričao o Karleuši, znamo je napamet (VIDEO)
Željko Ražnatović Arkan/Jelena Karleuša/Kristijan Golubović, Foto: Printscreen / Youtube

devedesete

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ČUVENU REČENICU UZEO OD ARKANA? Ražnatović je to pričao o Karleuši, znamo je napamet (VIDEO)

Ono što je privuklo pažnju mnogima na Jutjubu, gde se snimak i pojavio, jeste da je Ražnatović upotrebio baš onu rečenicu po kojoj je Kristija Golubović postao prepoznatljiv srpskoj javnosti

Objavljeno: 17:59h

Gostujući u emisiji kod Minimaksa, Željko Ražnatović Arkan izneo je svoje mišljenje o tada mladoj zvezdi u usponu Jeleni Karleuši.

"Kada je ona izjavila za sve pevačice da su kurve, ja sam rekao da je bila ili drogirana ili pijana kada je to izjavila, to nije normalno za mene da devojka od svojih 20 godina kaže za sebe da je najveća kurva", rekao je Ražantović u emisiji kod Minimaksa dok je voditelj pokušao da izvadi situaciju.

"Mislim da je htela da kaže da se svi mi koji je bavimo javnim poslom na neki način prodajemo", rekao je pokojni Minimaks.

Ono što je privuklo pažnju mnogima na Jutjubu, gde se snimak i pojavio, jeste da je Ražnatović upotrebio baš onu rečenicu po kojoj je Kristija Golubović postao prepoznatljiv srpskoj javnosti.

Naime, Golubović je u jednom intervjuu mnogo kasnije, kako tvrde komentatori, izjavio isto ono što je i Arkan pričao o Karleuši kod Minimaksa u emisiji, pričajući svoje iskustvo sa devojkom koja ga je napala u prestoničkom klubu.

"Polugola je bila, imala je brushalter i mini suknju, to je sve poispadalo, da li je bila normalna ili nadrogirana, normalna bila nije", rekao je Golubović u intervjuu i dao inspiraciju mnogima da ga i dan danas po ovome prepoznaju, a neki i u šali imitiraju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.