PIKANTERIJE KOJE NISU POZNATE JAVNOSTI: Istina o Mandi i Arkanu! NEVIĐENI DETALJI I SLIKE! Sve zapisano!
Foto: Facebook/Puls Asfalta

šok!

PIKANTERIJE KOJE NISU POZNATE JAVNOSTI: Istina o Mandi i Arkanu! NEVIĐENI DETALJI I SLIKE! Sve zapisano!

Bilo jednom u Beogradu...

Objavljeno: 09:52h

Sin Milenka Mandića Mande Aleksandar u svojoj knjizi koja je u prodaji od danas u Beogradu, otkriva manje poznate detalje o životu njegovog oca i Željka Ražnatovića Arkana.

Aleksandar je odlučio da knjigu ,,Bilo jednom u Beogradu" posveti ocu, a deo prihoda od prodaje će dati u humanitarne svrhe. Mandin sin ističe da priče koje je napisao su istinite, a mnoge fotografije mediji nikada nisu imali priliku da objave.

Željko Ražnatović Arkan, aleksandar mandić
foto: Instagram/Printscreen

Mi vam donosimo odlomak iz knjige koju je Mandin sin napisao.

Bilo jednom u Beogradu

I da ne budem pretenciozan i subjektivan, mada sam ovu knjigu mogao da nakitim kao novogodišnju jelku. Toliko je događaja bilo i filmskom brzinom se odvijalo - usresredio sam se na neka dešavanja i svedočenja koju su dovoljno jako i istinita, (što mi je bilo izuzetno važno!), kako bih pokazao kakva je ličnost bio moj otac Milenko Mandić Manda, prerano i tragično ostavivši sve nas koji smo ga neizmerno voleli i poštovali. Sve ono što sam znao, video i priživeo sa njim potvrdili su na ovim stranicama svojim razmišljanjem njegovi prijatelji. Jer takvi kao što je bio Manda nikada zapravo i ne umiru.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.