UBISTVO GORANA VELIČKOVIĆA JE NAJAVLJENO? Snimak je objavljen pre nestanka bivšeg vođe najvijača Partizana!
Goksi janger, Foto: printscreen/youtube

ubistvo

UBISTVO GORANA VELIČKOVIĆA JE NAJAVLJENO? Snimak je objavljen pre nestanka bivšeg vođe najvijača Partizana!

Ubistvo Gorana Veličkovića Goksija praktično je najavljeno na Jutjubu

Objavljeno:

Misteriozni nestanak bivšeg vođe navijača Partizana, Gorana Veličkovića Goksija, prijavljen je 5. avgusta prošle godine, od kada policija intenzivno traga za njim, međutim od toga dana nije bilo naznaka šta se dogodilo niti gde bi Veličković mogao da bude.

Posle hapšenja ekipe Veljka Belivuka, policija je u bunaru kod vikendice u Ritopeku pronašla lobanju za koju se sumnja da pripada navijaču Goranu Veličkoviću, koga su navodno oteli i ubili Belivuk, njegov saradnik Marko Miljković i pripadnici njihove kriminalne grupe.

Ubistvo Gorana Veličkovića Goksija praktično je najavljeno na Jutjubu. I sada postoji video koji je postavila grupa Veljka Belivuka pod nazivom "Goksi janger".

Reč je o naizgled šaljivom klipom, koji u današnjem kontekstu može da se gleda potpuno drugačije. Na njemu se vidi kako dvojica policajaca pričaju pred policijski čas, jedan od njih ubija prolaznika, i na pitanje kolege zašto ga je ubio, odgovora "Znam gde živi, ne bi stigao do deset".

Klip je objavljen krajem marta, u vreme kada je uveden policijski čas i u vreme kada je Veličković izašao iz zatvora.

Veličković se neko vreme nalazio u pritvoru Centralnog zatvora, jer je protiv njega vođen istražni postupak, a u martu je pušten na slobodu. Javnosti je bio poznat kao vođa navijača Partizana, koji je zajedno s Milošem Radisavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci", koja se, u međuvremenu, povukla i sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Takođe, ista grupa je praktično najavila i likvidaciju "Pink pantera" Aleksandra Šarca u oktobru 2020. godine i to na Instagramu.

- Imate zaštićene i nezaštićene svedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša tj nezaštićenog - Aleksandar Šarac... Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika kao i njegovih saradnika npr. Luke Radulovića, Miloša Krasića, Miloša Kneževića. Pozabavićemo se više ovim pevačem u narednom periodu - glasi deo su teksta koji je objavljen na Instagram profilu "Duh.grobarstva", a koji prati nekoliko privatnih fotografija Aleksandra Šarca, kog je napadač upucao iz "berete" sa dva hica u glavu u TC Ušće.

Na Jutjubu je postavljen i klip u kom Veljina ekipa peva Goksiju pesmu, a klip nosi naziv "Goxy Young Boys".

- A gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre, a gde žuriš, prebismo ti jangere - čuje se na snimku.

Bonus video:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.