ŽENA POGINULA: Policija u Loznici otkrila još 3 pijana vozača, jedan nije ni imao ni dozvolu
Strašno, Foto: Kurir/T. Ilić

nasilnička vožnja

ŽENA POGINULA: Policija u Loznici otkrila još 3 pijana vozača, jedan nije ni imao ni dozvolu

Nekima ni saobraćajne nesreće sa kobnim ishodima nisu dovoljna opomena da poštuju propise nego se bahato ponašaju na lozničkim drumovima

Objavljeno:

Tako je loznička policija prilikom kontrole saobraćaja juče u popodnevnim satima otkrila tri vozača koja su vozila pod dejstvom alkohola. Odmah su isključeni iz saobraćaja, a kako je utvrđeno dvojica su imala više od dva promila alkohola u krvi dok jedan uz to nije imao ni položen vozački ispit. Protiv njih će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje, a svi su iz Loznice, potvrđeno je iz policije.

Inače, u poslednje vreme dešava se da u gluvo doba noći "zajauču" gume automobila dok ih vozači vrte po kružnom toku u Bulevaru Dositeja Obradovića, a njihovi drugari "podvig" snimaju mobilnim telefonom, pa takve snimke stavljaju na društvene mreže.

Prekjuče je u bulevaru, oko 20 sati, saobraćajna policija zaustavila vozača koji je vozilom bosanskih registracionih tablica prošao kroz tri raskrsnice bez zaustavljanja, iako je imao upaljeno crveno svetlo na semaforu. Prema hitnom postupku je odveden u loznički Prekršajni sud gde je kažnjen sa 150.000 dinara i zabranom upravljanja vozilom na godinu dana.

Mada je nedavno na putu ka Tršiću, za sada još nepoznati vozač, usmrtio ženu, nekima je veliki parking u centru Vukovog rodnog sela mesto za divljanje. Na društvenim mrežama postoje noćni snimci gde pojedini vozači driftuju po parkingu, a uopšte im ne smeta što je taj prostor pokriven video nadzorom.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.