JURIO KROZ CRVENO KAMIONIOM NA PUTU ZA ŠABAC I NAPRAVIO OZBILJAN SUDAR! Dve osobe zadobile povrede
Foto: Filip Plavčić

SUDAR NA PUTU ZA ŠABAC

JURIO KROZ CRVENO KAMIONIOM NA PUTU ZA ŠABAC I NAPRAVIO OZBILJAN SUDAR! Dve osobe zadobile povrede

Šabačka policija aktivnosti je usmerila na najtežih prekršaja koji su najčešći uzročnici saobraćajnih nezgoda tako da je u zadnja tri dana otkriveno četiri prekršaja nasilničke vožnje

Objavljeno:

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na putu Šabac - Obrenovac, u kojoj su učestvovala dva teretna vozila, dva lica su zadobila povrede.

Na ovoj deonici puta, saobraćaj je bio u prekidu od 12.50 do 15.00 časova.

Šabačka policija aktivnosti je usmerila na najtežih prekršaja koji su najčešći uzročnici saobraćajnih nezgoda tako da je u zadnja tri dana otkriveno četiri prekršaja nasilničke vožnje.

Najdrastičniji među njima je slučaj iz Loznice, kada je R. D. (23) u razmaku od nekoliko minuta prošao je kroz više raskrsnica dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svetlo.

Derzurni sudija Prekrsajnog suda u Loznici, u skraćenom postupku, mu je izrekao kaznu od 150.000 dinara, 12 meseci zabrane i 15 kaznenih poena.

Gužve na putevima

Takođe, u poslednja 24 časa, zabeležene su velike gužve na svim putevima, posebno na graničnim prelazima. Na prelazu Mali Zvornik putnička vozila čekaju po nekoliko sati na izlasku iz zemlje. Zbog gužvi, saobraćajna policija je prinuđena da reguliše saobraćaj.

Kada je bezbednost saobraćaja u pitanju na području Mačvanskog okruga, februar važi za jedan od najbezbednijih meseca. To potvrđuju i statistički podaci za prvih 10-ak dana ove godine.

Bonus video:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.