POLICIJA UHVATILA BAHATOG MANIJAKA! Vozio 120 KM NA SAT BRŽE OD OGRANIČENJA
Ilustracija, Foto: MUP

haos

POLICIJA UHVATILA BAHATOG MANIJAKA! Vozio 120 KM NA SAT BRŽE OD OGRANIČENJA

On je doveden u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije su tokom prethodne noći u Beogradu zaustavili četiri vozača zbog prekoračenja brzine, prisustva alkohola ili droge u organizmu.

Na području Palilule, policijski službenici su zaustavili dvadesettrogodišnjeg vozača „seata“ kod koga je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis i amfetamin. Takođe, na Paliluli je kod tridesetdvogodišnjeg muškarca, koji je upravljao „fordom“ bez vozačke dozvole, policija testiranjem ustanovila prisustvo kanabisa, a pretresom lica je pronašla četiri kesice sa materijom za koju se sumnja da je marihuana. Oba vozača su dovedena i zadržana u policiji.

Saobraćajna policija je presretačem na auto-putu u smeru ka Šidu, u Novom Beogradu, zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača „alfa romea“ koji se kretao brzinom od 197,5 kilometara na sat gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat. Zbog nasilničke vožnje, vozač je zadržan u policijskoj stanici.

Dvadesttrogodišnjem vozaču „alfe“ koji je zaustavljen na Vračaru, izmereno je 2,07 promila alkohola u organizmu. On je doveden u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.