VOZIO 206 NA SAT PO BEOGRADU, PA PUŠTEN! Sudija udovolji njegovom ZAHTEVU, ovakav slučaj još nisu imali
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

šok

VOZIO 206 NA SAT PO BEOGRADU, PA PUŠTEN! Sudija udovolji njegovom ZAHTEVU, ovakav slučaj još nisu imali

Reč je o mladiću za kog je utvrđeno da je na društvenim mrežama delio snimke kojima je promovisao nebezbedno ponašanje u saobraćaju

Objavljeno:

Prekršajni sudija pustio je bez presude 22-godišnjeg vozača automobila koga je u subotu ujutru u Beogradu zaustavio "presretač" saobraćajne policije, jer je vozio brzinom od 206 km/h na deonici auto-puta gde je ograničenje 80 km/h i koji je imao 1,10 promila alkohola u organizmu.

Iz Prekršajnog suda u Beogradu ovim povodom potvrdili su da se vozač žalio na migrenu, te da je sudija udovoljila tom zahtevu.

- Jedan 22-godišnji vozač posle zadržavanja u policiji na trežnjenju doveden je u dežurnu službu Prekršajnog suda u Beogradu, gde je u prisustvu branioca zahtevao da bude saslušan drugi dan jer ima migrenu.

- U dosadašnjem postupanju Prekršajnog suda u Beogradu nismo imali ovakav slučaj - stoji u odgovoru Prekršajnog suda na naša pitanja.

Novi horor američke policije: Nasilno hapsili devojčicu (9), pa je poprskali suzavcem

Vožnja pod dejstvom alkohola, prekoračenje brzine, nasilnička vožnja, vožnja pod zabranom, to su prekršaji koje je u prethodnom periodu u saobraćaju načinio taj vozač.

Reč je o mladiću za kog je utvrđeno da je na društvenim mrežama delio snimke kojima je promovisao nebezbedno ponašanje u saobraćaju.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, juče oko 5 časova, na delu auto-puta Šid-Beograd, na teritoriji Savskog Venca, su prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačem“ zaustavili vozača koji je vozio brzinom 206,1 kilometara na čas, na mestu gde je brzina ograničena na 80 kilometara na čas.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.