NASTAVLJA SE VELIKA AKCIJA HAPŠENJA! Stefanović najavio dalje korake u BORBI PROTIV MAFIJE, na redu su FUNKCIONERI!
Hapšenje Veljka Belivuka, Foto: Zorana Jevtić

nema predaje

NASTAVLJA SE VELIKA AKCIJA HAPŠENJA! Stefanović najavio dalje korake u BORBI PROTIV MAFIJE, na redu su FUNKCIONERI!

"Država će odlučno i snažno pokazati da ume da se odupre svakom obliku organizovanog kriminala", rekao je Stefanović

Objavljeno: 10:11h

Ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je danas da sledi nastavak akcija hapšenja započetih prethodnih nedelja, protiv svih kriminalnih grupa, kao i da će biti oštro sankcionisani svi pojedinci iz redova države koji su na bilo koji način sarađivali sa organizovanim kriminalom.

Stefanović je, posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, preneo da je jedna od tema bila broba protiv organizovanog kriminala, suprotstavljanje kriminalnim grupama i hapšenja koja su se odigrala u prethodnim nedeljama.

"To nije kraj. Analizirali smo gde su veze organizovanog kriminala sa pojedinim predstavnicima državnih organa, što će država jasno sankcionisati", poručio je Setafanović.

On je istakao da će policijske akcije imati svoj nastavak, usmeren ne samo protiv kriminalne grupe čiji su pripadnici uhapšeni, već i protiv drugih koje deluju u Srbiji.

"Država će odlučno i snažno pokazati da ume da se odupre svakom obliku organizovanog kriminala i da sanckioniše one iz redova države koji su sarađivali sa organizovanih kriminalom, pomagali ili na bilo koji način davali inforamacije koje su pomagale u njihovom činjenu krivičnih dela", rekao je Stefanović.

On je dodao da se razgovaralo i o tome šta je potrebno da se osnaže državni organi, tužilaštva, MUP, BIA da bi taj posao mogli lakše da obave, a da građani budu bezbedni i sigurno.

"I u narednom periodu, nadležni državni organi zaduženi su da pažljivo prate dešavanja u Srbiji u cilju obezbeđivanja bezbednosti i sigurnosti. Uveren sam da će svi organi, sve bezbednosne agencije, ministarstva, vojska, nastaviti da štite interes Srbije i svih građana", rekao je Stefanović.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.