JAGODINAC (22) PLJAČKAO NA IME DUGA, LJUDE NAPADAO NOŽEM I BEZ RAZLOGA: Hitno je uhapšen
Hitno je uhapšen, Foto: Profimedia

UŽAS

JAGODINAC (22) PLJAČKAO NA IME DUGA, LJUDE NAPADAO NOŽEM I BEZ RAZLOGA: Hitno je uhapšen

On se sumnjiči da je, od januara ove godine, više puta telefonom zvao dvadesetšestogodišnjeg muškarca

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su L. Ž. (22) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iznuda, teška telesna povreda i učestvovanje u tuči.

On se sumnjiči da je, od januara ove godine, više puta telefonom zvao dvadesetšestogodišnjeg muškarca i tražio mu novac na ime pozajmice od 1.000 dinara.

Potom ga je, kako se sumnja, presreo na ulici u Jagodini i, uz pretnje, iz njegove jakne uzeo 18.000 dinara.

L. Ž. se sumnjiči i da je 30. januara ove godine sa dvadesetdvogodišnjim muškarcem, na mostu u Jagodini presreo dvadesetčetvorogodišnjeg sugrađanina kome su, nakon kraće rasprave, zadali više udaraca po glavi i telu i tom prilikom mu isčašili rame.

Takođe, L. Ž. je, kako se sumnja, 1. februara, u parku ispred jedne stambene zgrade, bez povoda, napao četrdesetšestogodišnjeg muškarca i, nakon tuče, ga nožem posekao po ruci.

Osumnjičenom L. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.