VELJI NEVOLJI PRETI DOŽIVOTNA: Tereti se za teško ubistvo
Veljko Belivuk, Foto: Stefan Stojanović

MAKSIMALNA KAZNA

VELJI NEVOLJI PRETI DOŽIVOTNA: Tereti se za teško ubistvo

Osumnjičeni će, kako navodi, najverovatnije sutra uz krivičnu prijavu biti privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal

Objavljeno:

Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja, koji je danas uhapšen u velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, Tužilaštva za organizovani kriminal i BIA preti kazna doživotnog zatvora! Kako Kurir saznaje, Belivuk i ostali ostali osumnjičeni tetete se za teško ubistvo za koje je zaprećena maksimalna kazna predviđena našim zakonom.

- Belivuk se sumnjiči za tri krivična dela, organizovanje kriminalne grupe, teško ubistvo i otmica, dok se ostali uhapšeni sumnjiče da su bili pripadnici kriminalne grupe u dužem vremenskom periodu, ali i da su počinili kao i on ubistva i otmice - kaže izvor Kurira.

velja nevolja
foto: Stefan Stojanović

On objašnjava da, ukoliko se dokaže da je vođa navijača blizak "kavačkom klanu" počinio ovo teško krivično delo, zauvek može da ostane iza rešetaka. Podsetimo, osim Belivuka, danas su uhapšeni i njegovi saradnici Marko Miljković, Milovan Tadić, Boris Karapandžić i još 13 osumnjičenih. Prema nezvaničnim informacijama, lisice su im stavljene pošto su prikupljeni dokazi koji ukazuju da stoje iza nestanaka više osoba, o čijim se sudbinama ništa ne zna veš mesecima.

- Prikupljeni su dokazi da su neki od otetih mučeni a potom i ubijeni - kaže izvor Kurira.

Osumnjičeni će, kako navodi, najverovatnije sutra uz krivičnu prijavu biti privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.