BIVŠA ČUMETOVA ŽENA U VEZI SA KARAPANDŽIĆEM? Povezuje se sa Nevoljinom desnom rukom!
Ekipa Velje Nevolje, Foto: Starsport©

UHAPŠEN DANAS

BIVŠA ČUMETOVA ŽENA U VEZI SA KARAPANDŽIĆEM? Povezuje se sa Nevoljinom desnom rukom!

Ivana i Ljubiša su prošli kroz pravi pakao od veze, i sada posle svega između njih dvoje vlada prava mržnja

Objavljeno:

Ivana Buha, nekadašnja supruga bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, u vezi je sa Borisom Karapandžićem, jednim od uhapšenih saradnika Veljka Belivuka u današnjoj akciji policije i BIA, prenosi "Kurir".

Boris Karapandžić (34), jedan od pripadnika nekadašnje grupe Janjičari, a sada Principi, koju predvodi Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja. On je poznat kao jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub "Komitet" u Beton Hali pre dve godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba!

Karapandžić iza sebe ima i proces zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao 2019. godine kada je usmrtio pešaka u Beogradu. On je tada bio za volanom "ševroleta", pregazio je pešaka u trenutku kada je pokušavao da pretrči auto-put. Karapandžić je zbog nasilničkog ponašanja u "Komitetu" bio u kućnom pritvoru.

O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe "Principi".

Ivana i Ljubiša su prošli kroz pravi pakao od veze, i sada posle svega između njih dvoje vlada prava mržnja.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.