UŽASNI DETALJI OBLJUBE U KOVINU: Osumnjičeni počeo da siluje ćerke od njihove 9. godine, jedna je ostala trudna?!
Ilustracija, Foto: Profimedia

strašno

UŽASNI DETALJI OBLJUBE U KOVINU: Osumnjičeni počeo da siluje ćerke od njihove 9. godine, jedna je ostala trudna?!

Psiholozi, sociolozi, kao i radnici Centra za socijalni rad koji je uključen u ceo slučaj danas bi trebalo da obave razgovore sa devojčicama

Objavljeno:

S. P. (41) iz Kovina, uhapšen je zbog sumnje da je u prošlom periodu silovao svoje dve maloletne ćerke, a njega je policiji prijavio upravo njegov tast.

Kako se saznaje od rođaka devojčica, otac ih je seksualno zlostavljao još dok su njih dve imale 9 godina, a takođe im je i pretio smrću, te one nikome ništa nisu smele da kažu.

Prema nezvaničnim informacijama sekualno uznemiravanje događalo se dok je njegova supruga, a majka devojčica, bila u bolnici, tačnije u porodilištu. U tom periodu njih dve su prvi put imale to katastrofalno iskustvo.

Ova gnusna situacija kulminirala je krajem prošle i početkom ove godine, kada se zapravo saznalo da je jedna od devojčica trudna. Ona bi navodno sada trebalo da bude treći mesec trudnoće, ali se za sada ne zna više detalja. Devojčica je majci pričala da ima dečka, te njena majka do sada nije ništa posumnjala.

Psiholozi, sociolozi, kao i radnici Centra za socijalni rad koji je uključen u ceo slučaj danas bi trebalo da obave razgovore sa devojčicama, kako bi one kasnije bile sposobne da ispričaju nadležnima kroz šta su sve prošle. Takođe one su upućene i na ginekološke preglede.

Inače, otac koji je silovao devojčice i njegova supruga imaju ukupno sedmoro dece, a seksualno uznemiravanje otkrio je ujak devojčica, dok je njihov deda prijavio.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.