ZNA SE KO JE MUŠKARAC KOJI JE BEŽAO PO FUTOGU OD POLICIJE! Pokušali su da ga ubiju, dosije mu je pun
Ilustracija, Foto: Profimedia, Dado Djilas

šok

ZNA SE KO JE MUŠKARAC KOJI JE BEŽAO PO FUTOGU OD POLICIJE! Pokušali su da ga ubiju, dosije mu je pun

Protiv I. I. biće podneta i prekršajna prijava

Objavljeno:

I. I. (37), koji je pre dva dana bežao od policije u Futogu, od ranije je poznat policiji i ima debeo dosije, a nad njim je izvršen pokušaj ubistva ispred kockarnice u Veterniku u novembru prošle godine.

Podsetimo, Ilija je u sredu oko 16 časova odbio da se zaustavi na znak policije i počeo je da beži svojim "audijem". Na uglu Ulice carice Milice i Dunavske, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u znak, nakon čega je na krov kuće odbacio zamotuljke sa 45 grama heroina. Sa njim se u vozilu nalazio i izvesni M. M. (36) iz Petrovaradina.

Protiv I. I. biće podneta i prekršajna prijava, jer je prekršio Zakon o bezbednosti saobraćaja, tako što je vozio neprilagođenom brzinom i nije zaustavio vozilo na znak ovlašćenog službenog lica.

Inače on ima debeo dosije, a među delima su i nasilje i dela vezana za zloupotrebu opojnih droga. U priči sa komšijama, ovaj portal je došao do saznanja da važi za problematičnu osobu sklonu narkoticima.

On je u novembru prošle godine ranjen ispred kockarnice, tada je uhapšen muškarac G. B.(32) jer se sumnjiči da je nožem izbo ovog Futožanina, i tom prilikom mu naneno teške povrede.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su G. B., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

I. I. sumnjiči da je tada nožem posekao G. B. po leđima, pa je i protiv njega podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo laka telesna povreda.

(Espreso.co.rs/NSuživo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.