MILAN LONČAR UBIJEN U AMERICI! Dok je šetao psa, PUCALI MU U GRUDI!
Ilustracija, Foto: FB

velika tUGA

MILAN LONČAR UBIJEN U AMERICI! Dok je šetao psa, PUCALI MU U GRUDI!

Mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju, saopštila je policija

Objavljeno:

Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je sinoć dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji.

Mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju, saopštila je policija.

"Snimak razbojništva zabeležen je i na video nadzoru. Na snimcima smo videli kako pljačkaši pretresaju Lončarove džepove. Ubrzo nakon toga je jedan od muškaraca otvorio vatru i pogodio žrtvu u grudi. Za sada je poznato da nije bilo tuče" rekao je Skot Smol inspektor policije u Filadelfiji.

Policija je pronašla nesrećnog mladića u lokvi krvi u polusvesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas, rekli su istražitelji.

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gde je uprkos svim naporima lekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Pljačkaši su nakon pucnjave pobegli sa mesta zločina. Prema rečima inspektora, snimci sa nadzornih kamera bi mogli da pomognu u pronalaženju ubica..

Komšije su za "NBC Filadelfija" rekle da su Milana često viđale kako šeta psa. Ubijen je samo nekliko stotina metara od kuće u kojoj je živeo.

Pre godinu dana završio fakultet

Milan Lončar je poreklom iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Filadelfiji. Lončar je diplomirao na Templ univerzitetu u decembru 2019. godine.

"Tužni smo jer je jedan život prekinut na tako besmislen način. Pamtićemo Milana i saosećamo sa njegovom porodicom u ovako teškom trenutku" rekao je dekan Templ univerziteta.

(Espreso.co.rs/blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.