OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA MILANA LONČARA! Policija je u potrazi za OVOM DVOJICOM! (VIDEO)
Osumnjičeni za ubistvo Milana Lončara, Foto: Printscreen/youtube

jezivi detalji

OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA MILANA LONČARA! Policija je u potrazi za OVOM DVOJICOM! (VIDEO)

Oko 7 sati u sredu uveče, Milan je šetao svog psa kada su mu se dvojica osumnjičenih približila blizu ulice 31. i Džeferson

Objavljeno:

Prepoznajete li ove ljude? Oni su traženi zbog pucnjave i ubistva 25-godišnjeg Milana Lončara, koji je u sredu bio u šetnji sa svojim psom u Breveritaunu.

Porodica Milana Lončara je shrvana. Dvadesetpetogodišnjak se toliko radovao ovoj godini.

Njegova sestra kaže da je na telefon dobila upozorenje putem aplikacije Citizen da je u njihovom susedstvu bilo pucnjave. Kad joj se brat nije javljao na telefon, znali su da nešto nije u redu.

„Živeo je svoj najbolji život, devojka se useljavala sledećeg meseca“, rekla je Jelena Lončar.

Jelena Lončar kaže da je njenom bratu sve išlo od ruke.

„Nije bilo razloga za ovo. Ovo nije trebalo da se dogodi, on ima 25 godina “, rekla je.

Oko 7 sati u sredu uveče, Milan je šetao svog psa kada su mu se dvojica osumnjičenih približila blizu ulice 31. i Džeferson.

Video nadzor je snimio trenutak kada su dvojica muškaraca opkolila Milana. Jedan mu stavlja pištolj na prsa, dok mu drugi pretura po džepovima. Nekoliko sekundi kasnije, ubijen je.

Milan lončar
foto: FB

„Nema novca kod njega, nema oružja. Ubijen. Neko vreme sam se pitala da li je bio meta, ali nije imao ništa na sebi, nije mogao biti “, rekla je Jelena. "Ovo je bilo namerno, samo da bi ga ubili."

Policija kaže da je Milan pozvao pomoć, a zatim ispustio telefon. Kada su stigli, još uvek se držao za povodac svog psa.

„Ovo je bilo besmisleno, bilo je užasno“, rekla je Jelena.

Milan je završio Univerzitet Temple 2019. godine, a pre toga srednju školu Conestoga. Radio je za Vajting Turner, posao koji je voleo.

„Svake nedelje organizovali smo večeru. On je bio poput srca naš grupe. Neće biti isto “, rekla je Jelena. „Bio je tako dobar. Bio je tako dobar. “

Milanov otac leti iz Srbije u Filadelfiju.

Detektivi žele da ljudi dobro pogledaju farmerke koje su osumnjičeni nosili, kao i njihove cipele, verujući da su to ključni tragovi za njihovo pronalaženje.

(Espreso.co.rs/philadelphia.cbslocal.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.