SAOBRAĆAJKA U BULEVARU DESPOTA STEFANA: Povređena trojica muškaraca
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

HITNA POMOĆ

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU DESPOTA STEFANA: Povređena trojica muškaraca

Prema rečima dežurnog dispečera, smanjen je broj interkliničkih transporta kovid pacijenata, kao i ukupan broj intervencija zbog moguće infekcije korona virusom

Objavljeno: 07:26h

Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla relativno mirno, sa samo jednim saobraćajnim udesom.

U Bulevaru despota Stefana kod broja 107, sinoć u 19.04 dogodio saobraćajni udes u kom su trojica muškaraca lakše povređena i kolima hitne pomoći prevezena na VMA.

Dežuralo je 20 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 92 puta, od čega na javnim mestima 18 intervencije bez teže povređenih.

Prema rečima dežurnog dispečera, smanjen je broj interkliničkih transporta kovid pacijenata, kao i ukupan broj intervencija zbog moguće infekcije korona virusom.

Kao i obično, tokom noći su se javljali hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Preporuka srčanim bolesnicima da ovoga jutra odlože izlazak iz svojih kuća do porasta dnevne temperature.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.