1 KLINAC SPREČIO JE KRVAVI OBRAČUN KLANOVA U BG-U? Sin je žestokog tipa i vrh sportista, nećete pogoditi
Šljuka sa sinom, Foto: FB LEGENDE DEVEDESETIH

šok

1 KLINAC SPREČIO JE KRVAVI OBRAČUN KLANOVA U BG-U? Sin je žestokog tipa i vrh sportista, nećete pogoditi

Boris je bio šokiran kad mu je konobar prišao, ali i počastvovan. Uzeo je piće i onako na daljinu nazdravio u čast dečaka

Objavljeno:

Boris Petkov je dogovorio intervju za novine u restoranu na Banovom Brdu. Ali, nevolja je bila u tome što je baš tog dana Šljuka na istom mestu slavio rođendan svome sinu Andriji.

Svi su znali da je bilo mnogo problema i sukoba između Zvezdaraca i Vozdovčana, kojima je pripadao Petkov. Šljukini su ljutito posmatrali Petkova u bifeu pored ulaza.

"Uh, baš smo naleteli kad ne treba", rekao je Boris zbunjenom novinaru.

I Šljuka je odmah uočio Borisa ali je učinio gest dostojan neočekivane situacije.

Pozvao je odmah konobara i prstom pokazao na drugi deo restorana: "Idi i pitaj onog čoveka i onog sa njim, šta hoće da popiju i pojedu, jer danas slavim rođendan sinu. Šta god naruče ti im odnesi."

Boris je bio šokiran kad mu je konobar prišao, ali i počastvovan. Uzeo je piće i onako na daljinu nazdravio u čast rođendana dečaka.

Taj dečak je izrastao u odličnog sportistu, postao je srpski olimpijac i jedan od najboljih svetskih veslača.

Iako se činilo da nije krenuo očevim stopama, 2019. godine ubijenog šefa beogradskog podzemlja uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva.

- Svestan sam da me mnogi doživljavaju kroz očevu prizmu, ali se ne opterećujem time. Svako može da priča šta god želi, nemam problema sa tim. Mogu samo da kažem da sam imao najboljeg oca na svetu - izjavio je svojevremeno on.

Andrijin otac Sredoje, vođa Zvezdarskog klana, ubijen je 27. septembra 2002. godine u blizini Centra "Sava". Izrešetan je u svom automobilu zajedno sa rođakom Zoranom Šljukićem. Iako je važio za jednog od vođa beogradskog podzemlja, on nikada nije bio osuđivan.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.