BALKANSKI KRIMOSI IZ EVROPE BEŽE U SRBIJU! Ovde im leđa čuvaju ONI, nedodirljivi su!
Ilustracija, Foto: Profimedia

mafija plete mrežu

BALKANSKI KRIMOSI IZ EVROPE BEŽE U SRBIJU! Ovde im leđa čuvaju ONI, nedodirljivi su!

Izvršioca likvidacije čekali su Stefan C. i njegova verenica M. M., rođaka jednog od viđenijih pripadnika "škaljarskog klana", kod kojih je trebalo da odsedne pre napada na Kašćelana.

Objavljeno:

Osumnjičeni za pokušaj ubistva "kavčanina" Dejana Kašćelana, zvanog Komarac, "škaljarci" Stefan C. i njegova verenica M. M. kriju se u Beogradu jer im tu leđa čuvaju pripadnici "zemunskog klana".

Pokušaj te likvidacije planiran je za 29. jul prošle godine u Beču, gde je Kašćelan boravio, a tada je na granici Crne Gore i Bosne uhapšen izvršilac Stefan Kovač dok je putovao ka Beču.

- Osumnjičeni je iz Cetinja pokušao da pređe na teritoriju Bosne i Hercegovine, u reonu Bilećkog jezera, gde bi ga sačekali neidentifikovani pripadnici kriminalne organizacije, a potom prebacili u Beč, gde bi, sa još dva pripadnika te grupe, iz zasede, na podmukao način, sačekao Kašćelana u kafiću, gde oštećeni uobičajeno provodi vreme i istog bi lišio života upotrebom vatrenog oružja koje bi mu drugi pripadnici kriminalne organizacije obezbedili - piše u odluci Apelacionog suda o pritvoru Kovaču i dodaje se da je kod njega policija tog dana pronašla 4.000 evra i kriptovani telefon.

Prema saznanjima, izvršioca likvidacije čekali su Stefan C. i njegova verenica M. M., rođaka jednog od viđenijih pripadnika "škaljarskog klana", kod kojih je trebalo da odsedne pre napada na Kašćelana.

Begunci zaštitu traže u okrilju pripadnika "zemunskog klana"

- Oni su nakon hapšenja Kovača pobegli u Beograd, gde su iskoristili priliku da se pojačaju sa pripadnicima "zemunske kriminalne grupe", koju vodi Luka Bojović, što bi im obezbedilo opstanak u daljoj igri jer su na teritoriji cele Evrope počela masovna hapšenja i vode se žestoke akcije na suzbijanju šverca kokaina - tvrdi izvor, dobro upućen u dešavanja u podzemlju.

Poslednje u nizu tih hapšenja desilo se početkom januara, kada je uhvaćen pripadnik "kavačkog" klana Mladen Ćebić, a s njim je pritvoren i jedan državljanin Srbije. Kod njih su pronađeni kriptovani telefoni i veća količina oružja.

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.