ČAČANIN JE UMRO OD POSLEDICA BRUTALNE TUČE! Postoje dve verzije kako je dobio smrtonosni udarac
Ilustracija, Foto: Liveleak printscreen

strašno

ČAČANIN JE UMRO OD POSLEDICA BRUTALNE TUČE! Postoje dve verzije kako je dobio smrtonosni udarac

Iz pravca školskog dvorišta najpre se čula galama, bilo je svađe. Par minuta kasnije, stigli su policija i ekipa Hitne pomoći

Objavljeno:

Čačanin Binaser Č. (25) preminuo je noćas nakon mukotrpne borbe lekara da ga održe u životu, nakon tuče koja se dogodila nedaleko od Osnovne škole "Milica Pavlović".

Masovna tuča dogodila se na Svetog Nikolu, 19. decembra, kada je mladić zadobio teške povrede, a kasnije od istih je i preminuo.

Prema nekim informacijama on je zadobio ubod nožem, a prema drugim udaren je ciglom u glavu. Odmah nakon tuče je prevezen u Urgentni centar u Čačku, a kasnije i u Klinički centar u Kragujevcu, međutim i pored svih napora lekara, B. Č. je preminuo nakon petnaestodnevne borbe.

Kako se već pisalo, u ovoj tuči učestvovalo je šest lica. Prema rečima očevidaca, za sada nepoznat mladić iz jedne grupe, posle žustre svađe i tuče, naneo je povrede nožem mladiću iz suparničke grupe. Iz pravca školskog dvorišta najpre se čula galama, bilo je svađe. Par minuta kasnije, stigli su policija i ekipa Hitne pomoći.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.