UHVATIO GA ZA KOSU I PUCAO MU U USTA! Likvidaciju na šinama u 27. marta snimila je kamera hotela, ali ubice nema
Beživotno telo Vlastimira Miloševića, Foto: Nebojša Mandić

jezivo

UHVATIO GA ZA KOSU I PUCAO MU U USTA! Likvidaciju na šinama u 27. marta snimila je kamera hotela, ali ubice nema

Sudija tada nije mogla da konstatuje ništa drugo osim da osoba koje je otrčala ima kapuljaču

Objavljeno:

Vlastimir Milošević (34), kjokušin reprezentativac Srbije, ubijen je 28. januara 2017. godine u Ulici 27. marta na tramvajskim šinama, kada je na njega nepoznati napadač ispalio više hitaca iz „škorpiona“.

Optuženi za pomaganje nepoznatom izvršiocu Miloševićevog ubistva bili su Veljko Belivuk, Marko Miljković i Mirko Kojić. Međutim, dve godine kasnije Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio svu trojicu okrivljenih i do danas se ne zna ko je pucao na karatistu iako postoje snimci likvidacije koja je prilično uzdrmala javnost.

Naime, na snimku ubistva karatiste, koji je zabeležila kamera sa jednog hotela u ulici 27. marta, videla se likvidacija, ali ne i lice ubice koji je pucao!

- Na snimcima se vidi da je napadač čekao žrtvu da izađe iz svog stana. Po svemu sudeći, i ranije ga je pratio, s obzirom na to da je znao njegove navike. Zanimljivo je i to što se na snimku vidi da je Milošević primetio ubicu, koji ga je čekao preko puta ulice, i pokušao da mu umakne. Jurnjava je trajala tridesetak metara, posle čega je ubica sustigao Miloševića, koji je ranjen u noge pao na šine. Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta, a potom pešice pobegao. Sumnjamo da je ubica imao pomagača, koji ga je čekao nekoliko ulica niže - dodaje sagovornik koji je imao uvid u snimak.

Sudija tada nije mogla da konstatuje ništa drugo osim da osoba koje je otrčala ima kapuljaču.

I Ljubiša Božić, veštak sudske medicine, koji je radio poređenje kontura lica osobe sa snimka i osumnjičenih, nije mogao da utvrdi ko je osoba sa snimka.

- Materijal koji sam dobio nije bio dovoljan da se upoređivanjem utvrdi identitet osobe sa snimaka. Mi nismo mogli baš ništa da utvrdimo, ni pol, ni godine, ni visinu, ni težinu - rekao je tada Božić.

Inspektori su danima saslušali prijatelje ubijenog Vlastimira Miloševića, pokušavajući da od njih saznaju motiv likvidacije. Svi su tvrdili da ne znaju ništa o Miloševićevim vezama s narko-dilerima i da veruju da je stradao zbog posla kojim se bavio, a to je obezbeđenje u klubovima.

Milošević je inače dva puta hapšen zbog nasilničkog ponašanja, a operativna saznanja policije govore da se bavio prodajom kokaina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.