UHAPŠEN ŠEF OBEZBEĐENJA VELJE NEVOLJE: Pao naoružan na aerodromu i to zbog OVOGA
Velja Nevolja, Foto: Zorana Jevtić

akcija policije

UHAPŠEN ŠEF OBEZBEĐENJA VELJE NEVOLJE: Pao naoružan na aerodromu i to zbog OVOGA

Njima je posle konsultacija sa tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 časova

Objavljeno:

Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su u petak Miloša Kurčubića (34), K.K. (41) i D.S. (28). Inače Kurčubić je šef obezbeđenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Naime, oni su uhapšeni na auto-putu, kod isključenja za Aerodrom "Nikola Tesla", pošto su pre toga zaustavili kombi firme "Vitorog" i pretukli Jovana Popovića (55). Akcija UKP je bila munjevita, a kod K.K. je pronađen pištolj za koji ima dozvolu - kažu izvori iz istrage.

Trojica uhapšenih se sumnjiče za razbojništvo, falsifikovanje isprave, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Njima je posle konsultacija sa tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 časova.

Podsećanja radi, Belivuk je bio prijatelj i najbliži saradnik u oktobru 2016. ubijenog Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, koji je, prema policijskim podacima, bio član "kavačkog klana". Pretpostavlja se da je posle njegovog ubistva preuzeo komandu nad "Grobarima", a više puta je osuđivan za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.