SASLUŠANJE UBICE IZ ARANDJELOVCA: Saša ispalio metak u Dragana sa prozora, a onda sišao u dvorište da ga DOKRAJČI!
Dragan Gaston Pavlović, Foto: Printscreen

STRAŠNO

SASLUŠANJE UBICE IZ ARANDJELOVCA: Saša ispalio metak u Dragana sa prozora, a onda sišao u dvorište da ga DOKRAJČI!

Saša Radovanović je saslušan i predložen je pritvor

Objavljeno:

Saša Radovanović iz Aranđelovca, osumnjičeni za ubistvo komšije Dragana Pavlovića, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

On se tereti da je Pavlovića ubio iz lovačke puške i predložen je pritvor do 30 dana.

Kako Kurir saznaje, Radovanović je ispalio tri hica.

Prvi je ispalio sa prozora svoje kuće i u grudi pogodio Pavlovića koji se nalazio u svom dvorištu preko puta. Počinilac je potom došao do ranjenog i ispalio još dva hica. Tada je Pavlovića pogodio u predeo prepona, nakon čega je on preminuo.

Saša Radovanović je saslušan i predložen je pritvor. Reč je o komšijama koji nisu bili u dobrim odnosima i razmirice su trajale više meseci. Istraga je u toku, sada će se vršiti početna veštačenja povreda, obdukcija i balistička veštačenja - rekla je za Kurir Marija Mladenović, viši javni tužilac.

Radovanović je rekao svom ocu da pozove policiju i mirno sačekao hapšenje. U policiji i Tužilaštvu je priznao delo za koje se tereti i tvrdi da ga je ubijeni Pavlović više puta tukao i maltretirao, ali da, iz straha od osvete, to nikada nije prijavio policiji, kaže izvora iz istrage

Dragan Pavlović je bio dobro poznat u Aranđelovcu kao osuđivani kriminalac i veliki nasilnik. Komšiluk je zazirao od njega. U zatvoru je proveo više od 15 godina zbog ubistva, a poznat je i kao kanibal, jer je zatvorskom kuvaru zubima odgrizao uvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.