UBIO SAM STRVINU! Saša ispalio hitac u kanibala iz Aranđelovca, pa izustio JEZIVE reči, otac pored njega zanemeo
Ubijeni Dragan Pavlović Gaston, Foto: Printscreen

detalji zločina

UBIO SAM STRVINU! Saša ispalio hitac u kanibala iz Aranđelovca, pa izustio JEZIVE reči, otac pored njega zanemeo

Sašin otac Živorad ispričao je kako je došlo do ubistva i u kakvom su odnosu bile zavađene komšije

Objavljeno:

Saša Radovanović (49) uhapšen je u sredu oko 21 sat u Aranđelovcu zbog ubistva komšije Dragana Pavlovića (48), kojem je presudio lovačkom puškom. Prema našim saznanjima, zločinu je prethodilo dugogodišnje maltretiranje koje je Saša trpeo od Dragana, a kobnog dana je na ulici dobio batine od njega.

Sašin otac Živorad ispričao je kako je došlo do ubistva i u kakvom su odnosu bile zavađene komšije.

- Moj sin je dugo godina trpeo torturu od Dragana, koji ga je terao da mu bude sluga i da mu stalno obavlja poslove po kući, a često ga je i tukao. U sredu je Saša otišao u grad na tombolu. Kada je bio tamo, u jednom trenutku je napustio lokal da bi kupio grisine, a na ulici je naleteo na Dragana, koji ga je krvnički pretukao - objašnjava Živorad Radovanović.

On kaže da su se ljudi na tomboli zapitali zašto se ne vraća, a kada je došao, rekao im je šta mu se desilo.

Dragan Pavlović
Dragan Pavlovićfoto: Printscreen

ROBIJAO ZBOG DVA UBISTVA U RS I SRBIJI

Prema našim informacijama, ubijeni Dragan Pavlović doselio se u Aranđelovac iz Republike Srpske, gde je bio na robiji 15 godina zbog ubistva jedne žene, a kraću kaznu odležao je i u Srbiji zbog nanošenja teške povrede jednom mladiću koji je posle toga preminuo. Više puta je hapšen zbog dilovanja droge, a poslednja kazna od šest meseci uslovno mu je nedavno izrečena zbog posedovanja manje količine narkotika.

U Republici Srpskoj bio je u braku sa ženom koja je psiholog, a imaju i dete, ali je s njima izgubio svaki kontakt.

- Ušao je tamo sav krvav i rekao: "Uhvati me ova strvina i tukao me, kao kuče. Odoh da ga ubijem." Kada je ušao u kuću, majka ga je pitala zašto je došao tako rano, a on je rekao da mora da se čuje s devojkom i otišao na sprat u svoju sobu. Odjednom sam čuo pucanj i otrčao kod njega. Pucao je u Dragana sa svog prozora kada ga je video u njegovom dvorištu. Rekao mi je: "Ćale, ubio sam strvinu. Neće više da me bije." Ja sam ga u šoku pitao: "Sunce ti božje, šta uradi?", a on meni: "Ma još se mrda, moram da ga overim. Ako ostane živ, on će nas popaliti sve" - priseća se Sašin otac.

Nakon toga, prema njegovim rečima, Saša je otrčao u Gašino dvorište i tamo u njega ispalio još jedan metak, a Živorad je za to vreme zvao policiju.

Plašio se da izjavi saučešće

Sašin otac Živorad kaže da je sa sinom planirao da ode do kuće Pavlovića da bi im izjavio saučešće, ali se boji njihove reakcije.

- Te večeri nakon ubistva video sam Gašinog brata na ulici i dozvao ga imenom, ali je on samo digao ruke potišteno i ušao u kuću. Nakon pucnjave sam rekao komšinici da zove njihovu majku jer ja nisam znao kako to da joj kažem jer je to moj sin uradio. Nje mi je najviše žao - kaže Živorad.

- Kada je policija došla, on je bacio pušku i predao se. Izgleda da je taj pakao morao tako da se reši. Krivo mi je što to nisam ja uradio jer ja imam 70 godina, a pred mojim sinom je život. Ima dve ćerke i troje unučadi - kaže naš sagovornik.

Živorad tvrdi da je cela tortura počela kada je njegov sin odbio da radi kao diler za Dragana.

- Gaša ima neku očevu kuću u planinama i hteo je da moj sin tamo napravi laboratoriju i da gaje marihuanu, ali moj sin nije pristajao na to uprkos mučenju - naglašava naš sagovornik.

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.