KO JE UBIJENI KANIBAL IZ ARANĐELOVCA, DRAGAN PAVLOVIĆ? Ubio dvoje ljudi, zatvorskom kuvaru odgrizao uvo...
Dragan Gaston Pavlović, Foto: Printscreen

DVOSTRUKI UBICA

KO JE UBIJENI KANIBAL IZ ARANĐELOVCA, DRAGAN PAVLOVIĆ? Ubio dvoje ljudi, zatvorskom kuvaru odgrizao uvo...

Na sudu priznao da se doslovno govoreći bavio svim i svačim, ali je poricao da je trgovao drogom

Objavljeno:

Dvostruki ubica Dragan Gaston Pavlović iza Aranđelovca koji je bio poznat kao kanibal iz Aranđelovca stradao je sinoć na kućnom pragu od komšije Saše Radovanović koji je prema kazivanju najrođenijih bio na prekretnici ili da ubije njega ili da sebi oduzme život zbog maltretiranja, ucena i torture koju je godinama trpeo od Pavlovića.

Izabrao je da ipak života liši svog problematičnog komšiju, iako je bio svestan da ga čeka robija. Kažu da je izabrao manje zlo.

Gaston, inače jedan od vođa Delija, navijača Crvene Zvezde je 2016. godine odgrizao uvo zatvorskom kuvaru u Kragujevcu jer nije bio zadovoljan posluženjem, uhapšen je sredinom prošle godine u Hrvatskoj sa kamionom punim droge zajedno sa takođe ozloglašenim navijačem Goranom Hajdukovićem Čupkom.

foto: Printscreen

U hrvatskom zatvoru Gaston je imao tretman shodno biografiji koju su Hrvati dobili od srpskih vlasti, pa je bio sam u ćeliji, a na suđenja je vožen pod pojačanom kontrolom i sa lisicama na nogama i rukama.

Tokom suđenja za drogu Pavlović je na sudu interpretirao krivična dela za koja je sud imao saznanja, pre ostalih za ubistvo dvojica muškarca..

- Pre 16 godina sam golim rukama ubio kriminalca Dušana Markovića. Ubio sam i Fatmira A. , ali sam za to oslobođen. U zatvoru sam proveo 15 i po godina, a od toga 11 u potpunoj izolaciji- rekao je u aprilu prošle godine Pavlović.

Istom prilikom je na sudu priznao da se doslovno govoreći bavio svim i svačim, ali je poricao da je trgovao drogom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.