TRI PREDMETA U JEDNOM: Pogledajte za šta sve može da služi fantastična „TRANSFORMERS“ posuda!
Cediljka, ilustracija, Foto: Promo

PREPORUČUJEMO

TRI PREDMETA U JEDNOM: Pogledajte za šta sve može da služi fantastična „TRANSFORMERS“ posuda!

Cediljka 3 u 1 je napravljena od plastike odličnog kvaliteta i izuzetno lako se održava. Može se prati ručno ili u mašini za posuđe

Objavljeno:

Postoji savršen način da obavite više radnji u kuhinji, a isprljate samo jednu posudu! Pogledajte OVDE koja vam to posuda omogućuje da u njoj i operete namirnice, i procedite ih i iseckate ih na njoj!

Neverovatno korisna stvarčica koju naprosto morate imati u kuhinji – cediljka 3 u 1! Ovo je genijalna posuda koja, dok se ne rastegne, liči na običnu dasku. Ali nije! Ona može da bude daska za sečenje, ali pored toga može da se rastegne i da se na taj način napravi posuda u koju možete odložiti namirnice i oprati ih. I ne samo to – u njoj ih možete i procediti pritiskom na dugmence na dnu kroz koje će izaći voda kada poželite da ispraznite posudu.

Dodatna prednost je ta što ova 3 u 1 posuda zauzima jako malo mesta kada se sklopi i odloži. A danas se po ultrapovoljnoj ceni od 890 rsd može poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Cediljka 3 u 1 je napravljena od plastike odličnog kvaliteta i izuzetno lako se održava. Može se prati ručno ili u mašini za posuđe.

Obogatite svoju kuhinju ovom superpraktičnom posudom u kojoj imate čak 3 vrste posude – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od samo 890 rsd.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.