MUŠA JE ČUVENI KRIMOS KOJI JE UBIJEN METKOM IZ SNAJPERA! 15 minuta kasnije krenuo je KRVAVI RAT na ulici (FOTO)
Armin Muša Osmanagić i Joco Vujičić, Foto: Legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

MUŠA JE ČUVENI KRIMOS KOJI JE UBIJEN METKOM IZ SNAJPERA! 15 minuta kasnije krenuo je KRVAVI RAT na ulici (FOTO)

Jedna od poslednjih osoba s kojima je Osmanagić bio u kontaktu na dan ubistva bila je popularna starleta Soraja Vučelić.

Objavljeno:

Armin Muša Osmanagić i Joco Vujičić bili su žestoki momci iz Bara, a jedna od njihovih retkih fotografija nastala je ispred Brindizija '95.

Inače, Muša je ubijen 2014. metkom ispaljenim iz snajpera, ispred svog kafe-kluba “Savoja” u centru Bara. Osmanagić je pogođen u stomak i ubrzo pošto je primljen u barsku bolnicu podlegao je teškim povredama. Petnaestak minuta pošto je pucano na njega usledio je žestok vatreni obračun, takođe u centru Bara, kada su se sukobili pripadnici Osmanagićevog klana sa osobama za koje sumnjaju da stoje iza njegovog ubistva.

Pričalo se da iza ubistva stoji suparnički barski klan na čijem je čelu bio pokojni Luka Đurović, za koga se pisalo da je bio desna ruka Luke Bojovića u Crnoj Gori. Nakon što je Luka Đurović poginuo u saobraćajnoj nesreći, klan je navodno preuzeo njegov brat Jovan (Jovica). Pripadnike klana je policija ispitivala u vezi ubistva Osmanagića.

Barani: Armin Muša Osmanagić i Joco Vujičić ispred Brindizija '95. Muša je ubijen 2014. metkom ispaljenim iz snajpera,...

Posted by Legende devedesetih on Петак, 11. новембар 2016.

Jedna od poslednjih osoba s kojima je Osmanagić bio u kontaktu na dan ubistva bila je popularna starleta Soraja Vučelić.

Sreli su se u Baru u njegovom restoranu “Savoja”, gde je Osmanagić ubijen hicem iz snajperske puške. Soraja je ranije u policiji ispričala da je od Osmanagića tražila da joj njegov prijatelj pozajmi “maserati” za snimanje spota. Osmanagić je ubijen ubrzo pošto je Soraja otišla iz restorana. Tada je u novinama pisalo da policija veruje da iza ubistva Osmanagića stoji klan Luke Bojovića. Soraja je navodno bila u bliskim vezama sa jednim od Bojovićevih ljudi u Beogradu, zbog čega istraga pokušavala da utvrdi da li je ona eventualno imala zadatak “da tipuje Osmanagića” i “izvuče ga na čistinu” kako bi olakšala posao ubicama.

Ipak sve je ovo ostalo na bazi nagađanja i ubistvo i njegova pozadina nisu rasvetljeni.

(Espreso.co.rs / Legende devedesetih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.