UBILI SMO JURETA ČEKIĆEM, POJELI SMO MU POLNI ORGAN: Kalinić je sa Vladom Budalom jeo gulaš od Jurišićevog mesa
Sretko Kalinić Zver, Foto: TV B92 Printscreen

HOROR! ON JE ZVER!

UBILI SMO JURETA ČEKIĆEM, POJELI SMO MU POLNI ORGAN: Kalinić je sa Vladom Budalom jeo gulaš od Jurišićevog mesa

Tada se na Kalinićevo svedočenje nije obraćala prevelika pažnja, jer se mislilo da izmišlja o ovoj i drugim likvidacijama iz revolta prema Milošu Simoviću

Objavljeno:

Svedočenje Sretka Kalinića od čak 10 godina, kada je detaljno opisao brutalno ubistvo pripadnika "zemunskog klana" Milana Jurišića Jureta, najverovatnije je istinito.

Kosti odbeglog "zemunca" otkrivene su pošto je, posle hapšenja Luke Bojovića, u njegovom stanu u Valensiji pronađeno pismo u kome je do detalja opisano ubistvo, a kao mogući motiv navodi se svađa Jurišića i Bojovića zbog žene.

foto: Profimedia

Pretragom reke Manzanares u Madridu pronađeno je oko 50 kostiju, deo lobanje, kao i delovi mašine za meso u kojoj je samleven Jurišić, baš onako kako je zemunski likvidator svedočio. Naime, Kalinić je tada izjavio da su žrtvu samleli, da bi kasnije od delova Jurišićevog tela napravili gulaš, koji je pojeo Vladimir Milsavljević, zvani Vlada Budala.

Prvo pojeli Jurišićev polni organ

"Ubili smo ga čekićem. Telo smo raskomadali testerom za sečenje drva. Delove smo samleli u mašini za mlevenje mesa, ali prva koju smo koristili se polomila, pa smo kupili drugu. Ceo sprat je bio pun krvi i masti. Čistili smo ga četiri ili pet dana. Prvo sam pojeo polni organ", navodno je na srpskom jeziku napisao autor pisma., navodi se u pismu koje je šokiralo španske istražitelje.

foto: Printscreen/youtube

Još nije poznato ko je napisao pismo. Do detalja je opisano kako su od delova Jurišićevog tela napravili gulaš. Kalinić je u svom brutalnom svedočenju naveo i da im je bilo "smešno" dok je Milisavljević jeo ljudsko meso. "Mi smo se pravili da ne možemo da jedemo jer smo već ručali. Sa uživanjem smo gledali kako jede ljudsko meso i jedva smo se uzdržali da ne prasnemo u smeh", rekao je Kalinić istražnim organima u bolnici u Zagrebu, precizirajući da su meso mleli u "Bošovoj" mašini, upravo onoj koja je pronađena u reci Manzanares. Tada se na Kalinićevo svedočenje nije obraćala prevelika pažnja, jer se mislilo da izmišlja o ovoj i drugim likvidacijama iz revolta prema Milošu Simoviću.

foto: Printscreen

Više o oktrunom klanu iz Zemuna:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.