NIJE MI DOBRO, PREKIDAM RAZGOVOR! Pozvali smo majku devojčice koju je oteo Malčanski berberin, ŽENA JE DRHTALA
Monikina mama Aleksandra, Foto: Printscreen

EKSKLUZIVNO

NIJE MI DOBRO, PREKIDAM RAZGOVOR! Pozvali smo majku devojčice koju je oteo Malčanski berberin, ŽENA JE DRHTALA

Potraga za devojčicom još traje

Objavljeno:

Nije mi dobro, moram da prekinem razgovor, jer nisam u stanju da govorim", ovim rečima počinje priču za Espreso.co.rs Monikina mama Aleksandra.

Monika Karimanović (12) iz niškog predgrađa Suvi Do nestala je pre pet dana. Pri odlasku u Osnovnu školu "Dr Zoran Đinđić", obukla je crnu jaknu, i na sebi je imala ranac, kao i patike u roze boji.

Potraga za njom traje već danima.

Kako kaže Monikina mama, iz medija je saznala da je pronađena kosa, ali još uvek nema informaciju da li je njeno dete pronađeno.

Nemam informaciju o tome, da li su je pronašli, iz policije mi nisu ništa javili. Pročitala sam u medijima da je pronađena odsečena kosa, ali nisam sigurna da li je njena", kaže drhtavim glasom Monikina mama Aleksandra.

Podsetimo, u jednom selu u okolini Knjaževca, u obijenoj kući, pronađena je kosa za koju se sumnja da je od dvanaestogodišnje Monike Karimanović (12) koja je nestala pre pet dana u naselju Brzi Brod kod Niša.

Malčanski berberin je lociran i čeka se na njegovo hapšenje. Policija, meštani, žandarmerija su na terenu i čeka se da otmičar bude uhapšen.

Malčanski berberin
Malčanski berberinfoto: Printscreen

U selu Orešac kod Knjaževca policija je obavila uviđaj u toj kući u kojoj su po svemu sudeći prenoćili oteta devojčica Monika i kindaper.

Nezvanično se saznaje da su u kući nađeni tragovi njene kose odnosno šišanja, flaša soka i keks. Inače, u ovom selu obijeno je više kuća iz kojih je uzimana hrana.

Prema nezvaničnim informacijama, Monika je viđena je danas kod pruge Niš - Zaječar u mestu Podvis, kako su rekli svedoci Malčanski berberin je viđen kako je vuče živu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.