MALČA SE UVEK PLAŠILA JOVANOVIĆA: Žensku decu su sami šišali na kratko da ih on ne DOHVATI
Žensku decu su sami šišali na kratko da ih on ne DOHVATI, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Facebook

BIO 18 GODINA NA ROBIJI

MALČA SE UVEK PLAŠILA JOVANOVIĆA: Žensku decu su sami šišali na kratko da ih on ne DOHVATI

Nemir je unosilo to što ga već mesec dana ne viđaju.

Objavljeno:

Po svedočenjima meštana Ninoslav Jovanović se prethodnu noć krio u napuštenim vikendicama u banjskom delu Knjaževca.

Nestanak dvanestogodišnje Monike Karimanović iz Suvog Dola kod Niša, odveo je juče policijsku poteru u obližnje selo Malča na puti Niš-Svrljig gde živi Ninoslav Jovanović, poznatiji kao ,,Malčanski berberin,, već osuđivan i proveo 18 godina na robiji zbog otmice devojaka koje je tom prilikom zlostavljao i šišao do glave.

Podsetimo, meštani Malče i susednih niških sela prethodnih meseci pronela se vest da je posle 12 godina provedenih iza rešetaka na slobodu izašao Ninoslav Jovanović (45), silovatelj dece poznatiji kao "Malčanski berberin". Jeziv nadimak je dobio zbog izopačene manije da pre seksualnog zlostavljanja šiša svoje žrtve.

Jovanović je 2006. godine osuđen na 15 godina zatvora jer je jednu dvanaestogodišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama. Iz zatvora je izašao u početkom januara ove godine. Od tada je trajala zabrinutost i agonija roditelja u Malči.

- Devojčice koje su imale dugu kosu roditelji su ošišali jer znaju da manijaka uzbuđuje da šiša svoje žrtve. Nikome nije svejedno jer znaju o kakvom se manijaku radi. Uveče ih ne puštaju kasno da izlaze iz kuće jer se plaše za njihovu bezbednost - kaže jedan od meštana Malče.

Meštani su pričali da je Jovanovića porodica prihvatila po izlasku sa robije i da do tada nije pravio nikakve incidente. Ali, nemir unosilo to što ga već mesec dana ranije nisu videli.

- Nema ga već mesec dana, ne viđamo ga. Priča se da se smuca po Nišu. Ko zna šta taj radi, napraviće ponovo nešto, sigurni smo u to. Ljudi kažu da ga viđaju po Nišu, ali ga nema u Malči. Ne verujemo da nešto radi jer taj ne voli nikakav posao. I ranije se bavio prevarama, u Negotinu i Zaječaru su ga zvali “šerif” - priča drugi Malčanin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.