MALČANSKI BERBERIN JE ZA MALU MONIKU NAPRAVIO ZEMUNICU: Na strašnom mestu pronađeni su ĆEBAD I NAJLON
Na strašnom mestu pronađeni su ĆEBAD I NAJLON, Foto: Facebook, MUP

UŽAS!

MALČANSKI BERBERIN JE ZA MALU MONIKU NAPRAVIO ZEMUNICU: Na strašnom mestu pronađeni su ĆEBAD I NAJLON

Policija je brzo stigla na lice mesta, proverila situaciju i krenula u potragu

Objavljeno:

Nestanak Monike Karimanović (12), učenice šestog razreda OŠ "Dr Zoran Đinđić" u Brzom Brodu, potresao je i đake i nastavno osoblje ove obrazovne ustanove.

Nesretnoj devojčici već danima nema ni traga, i pored velike potrage.

M.P je za Alo.rs ispričao da je sa prijateljima, kao i ostali iz sela, krenuo u potragu za Monikom, pa je u obližnjoj šumi u Malči pronašao jeziv prizor. Oni su navodno duboko u šumi naišli na devojčicin ranac, otmičarevu jaknu ali i zemunicu koja se, kako kažu "smeštaj ali i mesto za sakrivanje Malčanskog berberina".

- Prizor je bio jeziv. Sa prijateljima sam naišao na Monikinu torbu kao i njegovu jaknu. U blizini mesta gde je bila devojčicina jakna bila je zemunica, opremljena bolje i od prave vojničke. Unutar nje pronašli smo ćebe, najlon i ono najosnovnije kako bi dvoje ljudi mogli da prenoće u njoj. Ispred zemunice videli smo tragove svežeg povraćanja što svedoči da smo se mimoišli sa otmičarem i Monikom u nekih petneastak minuta - priča M.P za "Alo.rs".

Policija je brzo stigla na lice mesta, proverila situaciju i krenula u potragu.

M.P tvrdi kako je pozicija zemunice bila takva "da je Ninoslav Jovanović imao odličan i jasan pogled na glavni put i prilaz šumi". U policijskim spisama navodi se da je Ninoslav i te kako inteligentan, i da je pitanje koliko još ovakvih skrovišta postoji u šumi. Od juna meseca kako je na slobodi nije išao kući. Meštani su mu čak nadenuli nadimak "šumski čovek".

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.