NEVEROVATNA PLJAČKA U SRBIJI! Ovo ni TARANTINO ne bi mogao da režira!
Ilustracija, Foto: Aleksandar Stojanović

POLICIJA REAGOVALA

NEVEROVATNA PLJAČKA U SRBIJI! Ovo ni TARANTINO ne bi mogao da režira!

Pljačkaši su odneli oko 170.000 dinara i vozačeva dokumenta

Objavljeno:

U Kuršumliji se sinoć dogodila oružana pljačka kurirske službe AKS, uz upotrebu vatrenog oružja i pucnjavu su dvojica napadača opljačkala kombi te službe, ali niko nije povređen.

Policija iz Kuršumlije je ubrzo uhapsila obojicu napadača koji ;su napad filmski isplanirali, rekao je Beti vozač kurirskog kombija.Prema njegovim rečima, na oko dva kilometra od centra grada, u blizini kuršumlijskog Doma zdravlja, na deonici puta koji prolazi kroz šumu, dvojica napadača su na putu postavili kamenje i sakrili se u šumu.

Kada je ugledao kamenje na putu, vozač je zaustavio vozilo i izašao da ga ukloni. Tom prilikom iz šume su istrčala dvojica pljačkaša, uperili su pištolj u njega i zahtevali da im preda sav novac koji ima.

"Pošto nisam hteo da im predam novac, došlo je do fizičkog napada na mene, pogurali smo se i otimali oko torbice sa novcem i dokumentima. U jednom momentu sam začuo da je neko repetirao pištolj, a zatim i opalio, pao sam na kolena, oni su uzeli torbicu sa novcem i pobegli u šumu", ispričao je vozač Dejan J.

Pljačkaši su odneli oko 170.000 dinara i vozačeva dokumenta.

Pripadnici kuršumlijske policije su posle samo nekoliko sati identifikovali i uhapsili napadače.

U ovoj oružanoj pljački niko nije povređen a vozaču je ukazana lekarska pomoć u kuršumlijskom Domu zdravlja, zbog šoka koji je doživeo.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.