U AMIDŽU JE ISPALJENO 10 METAKA, UBICA MU JE PRIŠAO IZ MRAKA! Procureli najnoviji detalji KRVAVOG UBISTVA (FOTO)
Egzekutor je u biznismena pucao iz mraka u klasičnoj sačekuši, Foto: S.S.

istraga u toku

U AMIDŽU JE ISPALJENO 10 METAKA, UBICA MU JE PRIŠAO IZ MRAKA! Procureli najnoviji detalji KRVAVOG UBISTVA (FOTO)

Pogođen je kada je izašao iz lokala u kome je sedeo

Objavljeno:

Operativci novosadske policije intenzivno tragaju za osobom koja je u nedelju uveče u Sremskoj Kamenici ispalila deset hitaca iz automatskog oružja u Dragana Amidžića Amidžu (55), vlasnika hotela "Sajam". I juče su nastavili sa uviđajem prikupljajući dokaze na mestu zločina.

Egzekutor je u biznismena pucao iz mraka u klasičnoj sačekuši, ispalivši, kako saznajemo, deset hitaca iz obližnjeg šumarka, a medicinska ekipa Službe hitne pomoći je stigavši na parking u Ulici vojvode Putnika 68b u Sremskoj Kamenici mogla je samo da konstatuje smrt.

Istovremeno se utvrđuje i motiv krvave likvidacije, koja se desila u nedelju oko 20.45 sati na parkingu ispred lokala iznad kojeg je studentski dom privatnog fakulteta, i u kojem je u tom trenutku bilo njegovih stanara. Niko od akademaca, niti od slučajnih prolaznika, srećom, nije povređen.

1 / 4 Foto: S.S.

Vozilo "Parking servisa" juče je odnelo sivu "škodu" beogradskih registarskih oznaka, na kojoj su bila vidljiva oštećenja od ispaljenih metaka. Amidžićev blindirani džip BMW u policiju je odvezen još preksinoć, pišu "Novosti".

Amidžić je smrtno pogođen u trenutku kada je, kako saznajemo, izašao iz lokala, u koji je povremeno dolazio da se nađe sa društvom i popije kafu, a znao je da i sam da navrati. Dok je išao prema kolima, odjeknuli su hici. Radnici na obližnjoj benzinskoj pumpi su čuli, kako su rekli, "prasak", ali su u prvom momentu pomislili da neko baca petarde.

Ubistvo vlasnika hotela "Sajam", šokiralo je sve zaposlene, i još ne mogu da poveruju da je Amidžić surovo likvidiran. Za njega kažu da je bio korektan prema radnicima.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.