DANIJELA NIJE ODVELA ĆERKU (3) U VRTIĆ DA BI JE UBILA! Ovaj DETALJ komšijama je bio vrlo čudan!
Zgrada iz koje je skočila Danijela!, Foto: Facebook/ Danijela Milovanović

TRAGEDIJA

DANIJELA NIJE ODVELA ĆERKU (3) U VRTIĆ DA BI JE UBILA! Ovaj DETALJ komšijama je bio vrlo čudan!

Policija ispituje očevice ovog horora

Objavljeno: 10:05h

Danijela Radojičić (36), koja je prekjuče ubila svoju trogodišnju ćerku bacivši je sa četvrtog sprata zgrade na Bežanijskoj kosi, da bi potom i sama uskočila u smrt, pre nekoliko meseci imala je spontani pobačaj, pa se ispituje da li je time izazvano depresivno stanje mogući motiv tragedije.

Motiv nezapamćene porodične tragedije koja se dogodila prekjuče oko osam sati ujutru u Ulici Ismeta Mujezinovića u Beogradu utvrđuje se, a tela Danijele R., koja se bacila sa terase, i njene trogodišnje ćerke koju je prethodno bacila nalaze se u Institutu za sudsku medicinu na obdukciji, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Takođe, policija ispituje očevice ovog horora. Ono što se pretpostavlja je da je žena bila u depresiji jer je nedavno izgubila bebu.

Šokirane komšije rekle su da je Danijela primetno smršala i mislili su da se razbolela. Međutim, komšije kažu da su se nesrećnoj ženi u proteklih godinu dana dogodila dva gubitka, i da sa tugom nije umela da se izbori.

- Danijela je pre godinu dana izgubila majku, što ju je veoma pogodilo. Pre nekih šest meseci imala je i spontani pobačaj, što je veoma teško podnela. Ona je bila divna žena, sretali bi se kada je izvodila dete napolje i uvek lepo pričali. Ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju, jer je u pitanju bila skladna porodica - rekle su komšije.

Kako saznaju mediji, Danijela kobnog dana nije otišla na posao, na VMA gde je u centru za kontrolu lekova radila kao farmaceut, a komšijama je bilo čudno što dete tog dana nije odvela u vrtić, kao po običaju.

Dalja ispitivanja pokazaće i da li je žena bila pod dejstvom lekova za smirenje ili drugih supstanci, za koje se sumnja da je uzela na svoju ruku, a koji su joj kao farmaceutskom tehničaru bili dostupni.

Kako kaže izvor za medije koji je upoznat sa istragom, ova porodica nije bila evidentirana u policiji. I komšije su kazale da problema u ovoj porodici nikada nije bilo i da su delovali srećno.

Podsećanja radi, u ponedeljak oko 8.20 sati policija je primila poziv da je u stanu na pomenutoj adresi izbio požar i da su majka i dete skočili kroz prozor kako bi se spasili.

Međutim, ubrzo je sve počelo da ukazuje na to da nije reč o očajničkom potezu, već o ubistvu i samoubistvu.

Prema saznanjima beogradskih medija, Danijela je prvo dok je devojčica spavala zapalila kauč u dnevnoj sobi, a potom isekla u drugu sobu gde je njena ćerka, isekla vene devojčici i bacila je kroz prozor.

Potom je stajala na klima uređaju i neko vreme govorila nepovezano, da bi nakon toga isekla vene i sebi i skočila sa oko 12 metara visine na beton. Jedan komšija rekao je da je video Danijelu i rekao da će sići da joj pomogne, međutim, ona je u brzo skočila.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida.

Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno.

Broj kol-centra je 011/7777-000

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.