NAJBOLJA ITALIJANSKA OBUĆA PO SNIŽENIM CENAMA: 100 odsto prirodna koža!
Izaberite lepu obuću, Foto: Promo

akcija

NAJBOLJA ITALIJANSKA OBUĆA PO SNIŽENIM CENAMA: 100 odsto prirodna koža!

Ovogodišnja prolećna kolekcija patika, cipela i mokasina koju vam predstavljamo, lepa je, sofisticirana i moderna

Objavljeno:

Svakom muškarcu s ukusom potrebna je na oko lepa i moderna obuća, ali i ona obuća na kojoj će stopala da mu budu zahvalna.

Italijani su poznati kao veliki modni gurui, što su mnogo puta i dokazali. Ovogodišnja prolećna kolekcija patika, cipela i mokasina koju vam predstavljamo, lepa je, sofisticirana i moderna. A, što je najvažnije od svega krasi je udobnost i kvalitet!

Moda se stalno menja, traje od sezone do sezone, dok se neki trendovi zadrže i po nekoliko godina. Stil je zapravo ono što nikada ne prolazi, a oduvek su cipele bile ono što svakom muškarcu daje poseban pečat. Kada je reč o najboljim cipelama, Italija je oduvek bila kolevka najmodernijih, a ujedno i najkvalitetnijih modela. Obuća u nastavku nepogrešiv je izbor za sve muškarce koji cene stil i 100% prirodnu kožu.

Model Gierrepi 020, je simbol kvaliteta, udobnosti i modernog dizajna. Ove cipele karakteriše specifičan dizajn, koji odlično pristaje svim generacijama, a dve kopče sa strane daju posebnu notu elegancije. Bilo da je vaš izbor crna, braon, ili teget varijanta, sigurno je da ćete biti primećeni i zadovoljni sobom. Ovaj model možete OVDE poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 6.990 rsd.

Cipele
Cipele foto: Promo

Mokasine su večiti model i odabir većine muškaraca u letnjem periodu. Prednost mokasina su što su lagane i udobne, a prilagodljive različitim situacijama: odličan su izbor za elegantne, ali isto tako i kežual varijante. Model Landucci 2000 je klasičnijeg izgleda, dostupan u braon, crnoj boji, ali i letnjim, svetlijim tonovima: zelenoj, plavoj i žutoj. Ove mokasine možete naručiti OVDE, po ceni od 4.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vittoria Bellini Walking 15 b predivan je klasični model od 100 odsto prirodne kože, intenzivne boje. Pogodan je za sve vrste odevnih kombinacija, a vaša stopala će da vam budu zahvalna i na udobnosti koju će da vam pruže. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 5.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Dostupne su u dve boje u zelenoj i boji džinsa.

foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko preferirate elegantnije modele mokasina, u aktuelnim bojama ove sezone, model Champignon 755 je nepogrešiv izbor za Vas. Kombinacija modernih boja i klasičnog dizajna su ono što čini ove mokasine posebnim. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 6.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ostavite snažan utisak na okolinu! U ovome će vam pomoći sjajan model Madrid Fofo 0379. Ekstravagantan dizajn, dostupan u crnoj i braon boji, udoban, kvalitetan i definitivno drugačiji će ostaviti svakoga bez teksta. Ovaj model se pokazao kao jedan od najudobnijih u ovoj sezoni, te je sa pravom omiljen mnogima. OVDE ovaj model može biti vaš, po ceni od 5.990 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Paolo Galli 4080 klasičan je model cipele, od sto odsto prirodne kože. Odličan je za sve elegantne prilike i kombinaciju sa muškim odelom. Dostupne su u teget i smeđoj boji, a možete da ih poručite OVDE po ceni od 7.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Omiljeni model mlađih generacija, kada je sportska obuća u pitanju, jesu patike R 21. Osim kvaliteta, stila i udobnosti, ove patike izdvaja i specifičan, moderan dizajn, koji je obeležio 2019. godinu. OVDE možete poručiti svoj par, po ceni od 6.990 rsd, modeli su dostupni u više različitih boja i kombinacija.

foto: Promo

Madrid Douglas fenomenalna je cipela-patika od sto odsto prirodne kože. Pogodna je za kombinovanje u svim sportskim, ali i nešto elegantnijim varijantama. Dostupne su u crnoj i bordo boji, možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 5.990 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

Širok asortiman italijanske obuće – mokasine, elegantne cipele, patike, po pristupačnim cenama, možete pogledati OVDE.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.