MILOJKU SE CRNO PIŠE NAKON DIVLJANJA! Ovo su kazne koje čekaju PANTIĆA!
Ovo su kazne koje čekaju PANTIĆA!, Foto: Sonja Spasić

neće dobro proći

MILOJKU SE CRNO PIŠE NAKON DIVLJANJA! Ovo su kazne koje čekaju PANTIĆA!

Svojom divljačkom vožnjom Pantić je "zaradio" i 16 kaznenih poena

Objavljeno:

O incidentu koji je preksinoć uveče oko 22.20 sati izazvao Milojko Pantić na Novom Beogradu juče je brujala domaća javnost. A kako i ne bi kada je Pantić napravio niz neverovatnih saobraćajnih prekršaja, što su zabeležile i nadzorne kamere koje pokrivaju ovu deonicu.

Najpre je na raskrsnici iz Ulice sajmiške, koja je regulisana saobraćajnim znakom "obavezno zaustavljanje - stop", izleteo velikom brzinom na prometnu ulicu, zanemarujući signalizaciju. Potom se sudario se džipom Interventne policijie.

Međutim, Pantićevoj divljačkoj vožnji tu nije bio kraj. Nakon sudara izleteo je na Brankov most, preleteo preko pešačkog ostfrva, pa nastavio da vozi Brankovim mostom u suprotnom smeru, sve dok ga policija nije zasutavila i privela. Saobraćajni policajci utvrdili su alko-testom da je Pantić imao 1,73 promila alkohola u krvi, što se smatra veoma teškom alkoholisanošću.

Zbog toga će protiv njega biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, jer se po zakonu vožnja sa više od 1,6 do 2 promila alkohola kvalifikuje kao veoma teška alkoholisanost. Pantić bi mogao da dobije novčanu kaznu zaprećenu za ovo delo u iznosu od 100.000 do 120.000 dinara ili kaznu zatvora od najmanje 15 dana, piše Blic.

Uz to, svojom divljačkom vožnjom Pantić je "zaradio" i 16 kaznenih poena. Zakon nalaže i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilom od najmanje osam meseci. Ipak, još uvek nije poznato koje će se delo staviti komentatoru na teret.

Pantić: Jesam popio, ali nikoga nisam ubio

Pantić je tokom jučerašnjeg dana pušten sa trežnjenja iz PU za grad Beograd, i tom prilikom novinarima je rekao da je bio na svadbi.

- Bio sam na svadbi, malo sam popio i to je to, ništa se nije desilo. Nikoga nisam ubio, nikoga nisam zgazio - rekao je Pantić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.