OTVORENO PISMO MILOJKA PANTIĆA: Kriv sam za jednu stvar! (VIDEO)
Načinio sam saobraćajni prekršaj, ali nema štete ni povređenih!, Foto: Kurir

JADI SPORTSKOG NOVINARA

OTVORENO PISMO MILOJKA PANTIĆA: Kriv sam za jednu stvar! (VIDEO)

On je naveo da otvorenim pismom stavlja tačku na sve spekulacije i insinuacije o saobraćajnom prekršaju

Objavljeno:

Sportski novinar Milojko Pantić saopštio je danas da je načinio saobraćajni prekršaj, ali da nikoga nije povredio, uvredio, udario, ni oštetio nečiju privatnu ili javnu imovinu.

On je kazao da je protiv njega pokrenuta sramna kampanja i da zato javnosti upućuje otvoreno pismo kako bi zaštitio, pre svega svoju porodicu, a onda i sve ostale koji već sutra mogu da postanu, kako je naveo, žrtve beskrupuloznih tabloidnih tumačenja sopstvenih života i postupaka.

Mediji su objavili da je Pantić udario u policijski auto i pobegao sa lica mesta, a potom vozio u suprotnom smeru, te da ga je policIja uhapsila.

Pantić je istakao da ne beži od odgovornosti i da upućuje izvinjenje celokupnoj javnosti, učesnicima u saobraćaju, građanima, ali i svojim prijateljima i porodici.

Pogrešio sam što posle svadbe prijatelja nisam pozvao taksi-vozilo, već sam ušao u sopstveno. Ljudi koji su primetili da treba da zbog toga budem isključen iz saobraćaja profesionalno su me zaustavili, kao što to rade u desetinama i stotinama slučajeva dnevno ili u hiljadama slučajeva pre mene. U saobraćajnom prekršaju koji sam učinio, nisam bilo koga povredio, uvredio, udario, oštetio nečiju privatnu ili javnu imovinu", napisao je Pantić.

"Ovo što mi se desilo je jedan dobar nauk, škola i poruka da moram u budućnosti da se sa mnogo više obazrivosti i razumevanja odnosim prema svojoj okolini i onima koji me okružuju", ocenio je Pantić.

On je naveo da otvorenim pismom stavlja tačku na sve spekulacije i insinuacije o saobraćajnom prekršaju.

(Espreso.co.rs /Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.