UPOZORENJE ZA SVE RODITELJE, DEVOJKE I ŽENE: Višestruki silovatelj i povratnik je ponovo na slobodi!
Fondacija Tijana Jurić pokušava već neko vreme da prikupljanjem potpisa građana Srbije kroz građansku inicijativu, podseti državu da usvoji njen predlog za uvođenje kazne doživotnog zatvora, Foto: Nebojša Mandić

FOndacija Tijana Jurić

UPOZORENJE ZA SVE RODITELJE, DEVOJKE I ŽENE: Višestruki silovatelj i povratnik je ponovo na slobodi!

Monstruoznost njegovih zločina je šokirala celu Srbiju

Objavljeno: 14:50h

Višestruki silovatelj Dušan Murgaški – Pikaso (59) na slobodi je od 30.11.2018. godine. Iza sebe ima dokazana tri silovanja, između ostalog i devojčice od 14 godina, saopštio je Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić.

Monstruoznost zločina Murgaškog je šokirala celu Srbiju, ali i pokrenula pitanje o bezbednosti dece, kao i preblagoj kaznenoj politici za pedofile i seksualne prestupnike.

Fondacije "Tijana Jurić", na čelu sa Igorom Jurićem bavi se i problemom doživotne robije kao i na predlogu izmene zakona.

Nakon što je monstrum pušten na slobodu, i preti da opet počini isti zločin, Igor Jurić se oglasio na društvenoj mreži Twiter ovim rečima:

Jasno izričemo da smrtnu kaznu smatramo neprihvatljivom i da se za nju ne zalažemo", navodi se u saopštenju Fondacije Tijana Jurić.

Podsećamo, Fondacija Tijana Jurić pokušava već neko vremeda prikupljanjem potpisa građana Srbije kroz građansku inicijativu, podseti državu da usvoji njen predlog za uvođenje kazne doživotnog zatvora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.