ČOVEK OD 45 GODINA IZVADIO POLNI ORGAN U TRAMVAJU I TRLJAO SE O DEVOJČICU! Na reakciju putnika ukazao je Igor Jurić
Oglasio se na svom Fejsbuk profilu i još jednom  ukazao na to da treba svi zajedno da ukažemo na devijacije u društvu, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TRAŽI PROMENU ZAKONA

ČOVEK OD 45 GODINA IZVADIO POLNI ORGAN U TRAMVAJU I TRLJAO SE O DEVOJČICU! Na reakciju putnika ukazao je Igor Jurić

Njega je oduševio potez putnika koji su, po njemu, bili heroji toga dana

Objavljeno:

Igor Jurić, otac svirepo ubijene Tijane Jurić, nadvezao se na jučerašnji napad devojke u gradskom prevozu od strane muške osobe koja ju se seksulano uznemiravao.

On se tim povodom oglasio na svom Fejsbuk profilu i još jednom ukazao na to da treba svi zajedno da ukažemo na devijacije u društvu sve dok ne postanemo svesni da se time što ignorišemo nismo osigurali da se baš nama ili nekom našem bliskom.

Njega je oduševio potez putnika koji su, po njemu, bili heroji toga dana i spasili devojku lošeg scenarija.

- Svaka čast ovom heroju, jer on je heroj u ovo suludo vreme kada smo oslepeli i otupeli na nevolje ljudi oko nas. Možda je baš i slučaj napastvovanja i nereagovanja putnika u tramvaju naterao ovog čoveka da pomogne, a i ostale putnike da se uključe i zaustave manijaka -napisao je Igor.

Podsećamo, muškarac (50) dje uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je polno uznemiravao jednu putnicu u gradskom prevozu. Kako su tvrdili putnici, koji su ga uhvatili i pozvali policiju, on je u prevozu trljao polni organ o jednu žensku osobu.

Igor Jurić je u okviru svoje fondacije pokrenuo niz edukatiovnih radionica na temu edukacije dece i odraslih cilju poboljšanja bezbednosti sve dece u Srbiji.

Dakle, ukolio vidite nasilje na ulici nemojte okretari glavu, probudite se !

On apeluje na sve roditelje da što više razgovaraju sa svojom decom:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.