UŽIVAJTE U POSLASTICI KOJA NE GOJI: Zdrav sladoled posle kojeg sigurno nećete osećati grižu savesti!
Da li ste znali da od sada možete da uživate u konzumiranju, jedinstvenom ukusu, a da ne brinete o zdravlju, šećeru i kvalitetu sastava?, Foto: Intagram

sugar free

UŽIVAJTE U POSLASTICI KOJA NE GOJI: Zdrav sladoled posle kojeg sigurno nećete osećati grižu savesti!

Pružite sebi, porodici, prijateljima božanstven osećaj, uživanje i premium kvalitetu

Objavljeno: 14:00h

Jedna od omiljenih poslastica, koja pruža pravu magiju ukusa i podiže endorfin jeste sladoled. Mnogi nažalost posle uživanja u sladoledu, osećaju grižu savest zbog kalorija i količine šećera koji su uneli u svoj organizam. Da li ste znali da od sada možete da uživate u konzumiranju, jedinstvenom ukusu, a da ne brinete o zdravlju, šećeru i kvalitetu sastava?

Seven Heaven sladoledi, su bazirani na prirodnoj bazi, bez biljnih ( hidrogenizovanih i rafinisanih ) masti, veštačkih aroma i emulgatora. Sveže mleko, sveže voće, stara tradicionalna receptura koja dolazi iz Gelata ( Italije ) su zaslužni za nastajanje ovih remek dela, koji nemaju šećer i pogodni su za vegane i ljude koji poste. Seven Heaven sladoledi imaju premium kvalitet, jer pažljivom selekcijom sirovina i upotrebom najsavremenije Carpigiani tehnologije nastaju poslastice, zbog kojih ćete imati osećaj da ste dosegli sedmo nebo.

Sladoled od najkvalitetnijeg kakaa je bez šećera (sugar free), kao i limun, čiji egzotični i osvežavajući ukus osvaja pri prvom zalogaju. Preporučuju se osobama koje pate od dijabetesa, kao i osobama koje vode računa o svom izgledu i zdravlju.

Ukoliko je vaš izbor veganska ishrana, Seven Heaven sladoledi u svojoj ponudi za vas imaju preko 10 fenomenalnih ukusa: kokos, pomorandža, mango, crna čokolada, lešnik, pistaći, malina, limun, jagoda, višnja, limeta-nana... Ova zdrava, posna i najkvalitetnija poslastica vam je na dohvat ruke, OVDE , ili pozivom na broj telefona 066/66 00 330 stiže BESPLATNO na vašu kućnu adresu.

Pružite sebi, porodici, prijateljima božanstven osećaj, uživanje i premium kvalitet, jer konačno je sedmo nebo svima dostupno i na dohvat ruke....

OVDE i OVDE možete i na društvenim mrežama pogledati kako izgleda pomenuta magija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.