Ponosni smo sto smo te takvog imali! Zna li Srbija kakvog je junaka izubila? REČI SESTRE OLIVERA IVANOVIĆA KOJE PARAJU DUŠU (FOTO)
Foto: Facebook / Nataša Ivanović Ilić

pretužno...

Ponosni smo sto smo te takvog imali! Zna li Srbija kakvog je junaka izubila? REČI SESTRE OLIVERA IVANOVIĆA KOJE PARAJU DUŠU (FOTO)

Sestra se ne miri sa gubitkom...

Objavljeno:

Čelnik Socijaldemokratske partije (SDP) Oliver Ivanović, upucan je juče ujutru u Severnoj Mitrovici i podlegao je povredama u bolnici. Njegova smrt potresla je Srbiju.

Sestra ubijenog Olivera Ivanovića, Nataša Ivanović Ilić oglasila se na društvenoj mreži Tviter i potresnim rečima ostavila javnost u suzama.

- Nisu bile dovoljne molbe...ni suze...ni ubeđivanja....ništa. Nije bio dovoljan argument. "Pa vi bi ste se iz porodice, stideli mene, ako bi se povukao!" Ne oči moje! Ponosni smo sto smo te takvog imali! Zna li Srbija kakvog je junaka izubila?

Porodica Ivanovića, prijatelji, i uopšte čitava javnost zatečeni su ubistvom lidera SDP. Sestra se ne miri sa gubitkom... Nataša je i na svom Fejsbuk profilu podelila fotografiju sa Oliverom i njihovim bratom Miroslavom i napisala reči koje su ganule javnost.

"Naš trojac je ostao bez kormilara....ali ne zauvek...Negde u nebeskim visinama, tamo gde postoji pravda i istina, bićemo ponovo zajedno...jer: "GDE ŽIVOT POČINJE, LJUBAV NIKAD NE PRESTAJE!"

Čin sahrane obaviće se u četvrtak u 12.30 sati u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu, a za sve one koji žele da idu na sahranu biće organizovan prevoz iz Kosovske Mitrovice. Istog dana, u severnoj Kosovskoj Mitrovici biće dan žalosti.

BONUS VIDEO:

Pobuna naroda u naselju Beloševac kod Kragujevca zbog smene sveštenika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.