NIJE DOVOLJNA AMBICIJA, POTREBNA JE I LJUDSKOST: Ovako je Oliver Ivanović odgovarao Marku Đuriću (FOTO)
Oliver Ivanović je u oktobru ove godine na Tviteru napao Marka Đurića, Foto: Fonet/Beta

more bezličnih pljuvača

NIJE DOVOLJNA AMBICIJA, POTREBNA JE I LJUDSKOST: Ovako je Oliver Ivanović odgovarao Marku Đuriću (FOTO)

Marko Đurić je nakon ubistva Olivera Ivanovića izjavio da je to zločinački i teroristički čin koji ne sme proći nekažnjeno

Objavljeno:

Lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda, Oliver Ivanović ubijen je juče u 8.15 ujutru, ispred sedišta svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici.

Podsetimo, u Ivanovića je ispaljeno više metaka iz daljine, a potom je napadač prišao i još jedan metak ispalio u Ivanovića iz neposredne blizine.Teško ranjenog pronašla ga je komšinica koja je krenula u prodavnicu i odmah pozvala Hitnu pomoć, a pomogle su mu i stranačke kolege. Ivanović je nakon napada hitno transportovan u KBC Kosovska Mitrovica, ali bez znakova života. Reanimaciju je trajala od 8.30 do 9.15 sati, kada je proglašena smrt.

Ivanović je bio aktivan na društvenoj mreži Tviter, a u jednom od svojih tvitova napao je direktora Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića. Pomenuti tvit napisao je 17.oktobra ove godine:

"E moj @markodjuric ,nadao sam se da nikada nećeš biti u gomili bezličnih pljuvača. Za velike domete nije dovoljna ambicija, treba i ljudskost"

Marko Đurić je nakon ubistva Olivera Ivanovića izjavio da je to zločinački i teroristički čin koji ne sme proći nekažnjeno.

Ranije je pak imao oprečno političko mišljenje o lideru SDP.

"Ponovo se okupljaju oni koji bi da razbiju jedinstvo srpskog naroda na Kosovu i Metohiji", ocenio je Đurić za "TV Pink" povodom podrške koju je Pokret slobodnih građana Saše Jankovića pružio Oliveru Ivanoviću pred lokalne izbore na Kosovu.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.