OLJE, A DA SE SKLONIŠ BAR MALO IZ MITROVICE? Kako je Ivanović odgovorio prijatelju kada ga je upozoravao na opasnosti (FOTO)
Foto: Beta / Saša Đorđević

reči koje se pamte!

OLJE, A DA SE SKLONIŠ BAR MALO IZ MITROVICE? Kako je Ivanović odgovorio prijatelju kada ga je upozoravao na opasnosti (FOTO)

Ivanović će sutra biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu

Objavljeno: 14:04h

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative SDP, upucan je juče oko 8.15 časova prilikom dolaska u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici.

Na Ivanovića je pucano iz automobila u pokretu, a pronađen je zapaljen automobil "opel astra" koji su navodno koristili napadači.

Povodom tragične smrti Olivera Ivanovića, heroja koji se borio za prava našeg naroda na Kosovu, oglasile su se mnoge javne ličnosti koje su iskazale tugu i bol zbog gubitka lidera kosovskih Srba.

Na društvenim mrežama korisnici masovno dele Oliverove reči i podsećaju na stvari o kojima je govorio, na koje je upozoravao, i prisećaju razgovora sa njim.

- Olje, a da se skloniš bar malo iz Mitrovice? - Ma kakvi. Pomisliće da su me uplašili. Ovo je moj grad i uvek idem uzdignute glave - ove reči Olivera Ivanovića ostaće urezane zauvek.

Ivanović je fascinirao svojom hrabrošću, a dokaz koliko je bio poštovan je more ljudi sinoć ispred Hrama Svetog Save tokom molebana ubijenom Oliveru Ivanoviću.

Telo Ivanovića biće prevezeno u 11 časova za Beograd, a očekuje se da će ga ogromna kolona vozila ispratiti do administrativne linije. Ivanović će sutra biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Tri pitanja za Đilasa, Šapića i Šutanovca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.