DETALJI ISTRAGE O LIKVIDACIJI MILANA PANIĆA: Ubice novinara su otkrivene, kao i ko je nalogodavac!
Foto: Youtube printscreen

privredna mafija

DETALJI ISTRAGE O LIKVIDACIJI MILANA PANIĆA: Ubice novinara su otkrivene, kao i ko je nalogodavac!

Nalogodavac je jedan lokalni privrednik, kako je istragom utvrđeno, bio je nezadovoljan serijom Pantićevih tekstova o privrednoj korupciji u Pomoravlju

Objavljeno: 12:04h

U identifikovanju počinilaca i nalogodavca pomogla je urađena analiza bazne stanice mobilne telefonije, pa je i tako utvrđeno da su bili na licu mesta. Takođe, postoje svedoci, čija imena su strogo čuvana tajna zbog mogućih pritisaka i zastrašivanja.

Tužilaštvo će nakon što preuzme predmet odlučiti koje će još dokaze prikupiti da bi imalo čvrstu optužnicu. Sigurno je da će biti zvanično saslušani pojedini svedoci u Tužilaštvu, a tek onda će biti odlučeno da se krene u pokretanje službene istrage i hapšenje. Tužilaštvo će odlučiti da li će prvo uhapsiti svu trojicu - nalogodavaca, neposrednog ubicu i saizvršioca, ili će prvo biti privedena dvojica počinioca.

Tužilaštvo će moći da pojedine dragocene svedoke pronađe među pripadnicima iste kriminalne organizacije kojoj pripadaju dvojica počinilaca, inače dva veoma poznata beogradska kriminalca.

- Protiv nekih pripadnika tog klana vode se krivični postupci. Postoji mogućnost da im se ponudi lakša kazna, a da zauzvrat svedoče u slučaju ubistva Pantića - kaže izvor "Blica".

foto: Ilustracija, Dragan Kadić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.