"STIGLA JE ZIMA, ALI TI JOŠ NE DOLAZIŠ": Bolne reči oca Ivane uoči godišnjice njene smrti, UBICA I DALJE U BEKSTVU
Ivana Krivokapić, Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Facebook

POTRESNO

"STIGLA JE ZIMA, ALI TI JOŠ NE DOLAZIŠ": Bolne reči oca Ivane uoči godišnjice njene smrti, UBICA I DALJE U BEKSTVU

Sumnja se da je Jetmir Gočaj 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova lišio života Ivanu Krivokapić

Objavljeno:

"Stigla je i zima, ali ti još ne dolaziš. Evo sutra će godina, prolaze dani, prolazi život, ali bol i nedostajanje ne. U mom srcu sve je isto ..tu si.."

Ovim potresnim rečima oglasio se Slobodan Krivokapić, otac svirepo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić (26) koja je pre godinu dana pronađena mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a njen ubica Jetmir Gočaj (24) je još uvek bekstvu.

- Vreme ne postoji koje bol sklanja, niti vreme može ukloniti ono što noću srce sanja. Želje su jedno, ali stvarnost je nešto drugo. Čak ni realnost nema moć da ugasi tu želju. Ona se sama rađa i sama umire. Možda ponekad i preživi. Vole te mama, Fiki i tata - napisao je otac ubijene devojke.

Ivana Krivokapić
foto: Društvene mreže

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić su pronašla braća 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada je bilo reči o sumnjivoj smrti, a nakon nedelju dana obdukcija je pokazala da je devojka ubijena.

Ubica bio u vezi sa Ivanom

Osumnjičeni za ubistvo Ivane je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja.

Sumnja se da je Jetmir Gočaj 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se sumnja, Gočaj ju je ugušio, a veruje se da je motiv ljubomora.

Jetmir Gočaj
Jetmir Gočajfoto: Društvene mreže

Tužilaštvo je preciziralo i da je Jetmir 12 dana pre ubistva boravio u Ivaninom stanu, a kobnog dana došlo je do svađe između njih dvoje, tokom koje joj je rukama stezao nos i usta dok nije izdahnula. Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Istog dana je napustio državu.

Raspisana poternica, a Jetmir nestao bez traga

Međunarodna poternica za Jetmirom je raspisana nakon tri dana od saopštenja da je osumnjičeni upravo on. Ipak, kako je Jetmir već prvog dana napustio državu, a imao je više od 20 dana da osmisli plan bekstva, on do danas uspešno izmiče nadležnim organima.

Kako su pisali crnogorski mediji, policijski službenici nisu zatekli Jetmira na njegovoj adresi u Crnoj Gori.

Gočaj je planinarski vodič iz sela Vusanje kod Gusinja, a Ivanu je upoznao upravo na jednoj od planinarskih tura. Kako je on rodom iz Albanije, a dobro poznaje i planine, postojalo je više teorija gde bi mogao da se krije.

Bonus video: Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.