"OVA TIŠINA ZNA DA KRIJE MNOGO BOLA": Poruka oca UBIJENE studentkinje Ivane SLAMA SRCA!
Ivana Krivokapić, Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Facebook

OD UBICE NI TRAGA, NI GLASA

"OVA TIŠINA ZNA DA KRIJE MNOGO BOLA": Poruka oca UBIJENE studentkinje Ivane SLAMA SRCA!

Istragom je utvrđeno da je ubica njen prijatelj sa kojim je išla na planinarenja jer je to mnogo volela i kome je verovala jer ga je pustila u stan

Objavljeno:

Slobodan Krivokapić, otac studentkinje Ivane Krivokapić (26) koja je brutalno ubijena u decembru prošle godine na Zvezdari u Beogradu, dok se za zločin sumnjiči Jetmir G. planinar iz Crne Gore, objavio je potresnu poruku na društvenim mrežama i obratio se svojoj pokojnoj ćerci.

Ivanin otac je na društvenim mrežama objavio fotografiju svoje mezimice i na svoj rođendan, a skoro devet meseci posle njene smrti, napisao da tišina koja je posle nje ostala krije mnogo bola.

- Dođe dan kad ne želiš da progovoriš ni reč, kad poželiš mnogo, a u stvari znaš da ti treba samo malo, kad kažeš "sve je u redu", a nije, kad se praviš srećan, a do života ti nije - napisao je Slobodan i dodao:

- Najgori su ovi samački sati, stegnu ti dušu, uspori korak, zamagli misli, sve stane, a misli putuju, putuju ka tebi anđele moj. Ova tišina zna da krije mnogo bola i da danas neću prvi put čuti poziv i umilne reči "srećan rođendan tata"!

Podsetimo, Ivana je ubijena 24. decembra prošle godine, a njeno telo su u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari pronašla njena braća, koja su se zabrinula jer im se Ivana nije javljala na telefon.

Ivana Krivokapić
Ivana Krivokapićfoto: Društvene mreže

Jeziv prizor zatekli su kad su ušli u stan, a obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna devojka ugušena tako što joj je ubica stavio ruku preko nosa i usta, a vidljive povrede imala je na rukama po čemu se videlo da je pokušala da se odbrani od nasilnika.

Istragom je utvrđeno da je ubica njen prijatelj sa kojim je išla na planinarenja jer je to mnogo volela i kome je verovala jer ga je pustila u stan. U pitanju je Albanac iz Crne Gore, Jetmir G. koji se nalazi u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Objavljivao slike

Jetmir G. je, inače, posle njene smrti pokušao da zavara tragove i iste noći je autobusom otišao za Crnu Goru, a na društvenim mrežama je sve vreme objavljivao koliko mu nedostaje i njihove zajedničke fotografije.

Kad je objavljeno da je osumnjičen za ubistvo on je pobegao i obrisao naloge na mrežama i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da se krije na Kosovu, ali novih informacija iz istrage od tada nema.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Kurir.rs/D.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.