OD UBISTVA IVANE PROŠLO 10 MESECI, A NJEN DŽELAT I DALJE ŠETA SLOBODNO: Otac ubijene devojke objavio BOLAN VAPAJ
Ivana Krivokapić, Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Facebook

potresno

OD UBISTVA IVANE PROŠLO 10 MESECI, A NJEN DŽELAT I DALJE ŠETA SLOBODNO: Otac ubijene devojke objavio BOLAN VAPAJ

Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra prošle godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari

Objavljeno:

Ivana Krivokapić (26) ubijena je pre 10 meseci u stanu na Zvezdari, a Jetmir Gočaj (24) osumnjičeni za njeno ubistvo nalazi se u bekstvu. Za njim je raspisana Interpolova poternica.

Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra prošle godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Obzirom da im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova ubio Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

10 meseci Slobodan Krivokapić tuguje za ćerkom. Na društvenim mrežama objavljujepotresne statuse. Upravo jedan takav je osvanuo juče.

Obratio se Jetmir

Podsetimo, Jetmir je kad je video informaciju u medijima da je osumnjičen za Ivanino ubistvo, poslao poruku novinarki portala Telegraf, te na pitanje da li će se predati policiji u Srbiji rekao:

"Ja sam u kući trenutno tako da mislim da nema ništa od toga".

U razgovoru, dva dana pre raspisivanja poternice, rekao je "da nema veze sa ubistvom i da je osumnjičen policija bi, kako navodi, već došla po njega".

O Ivani je rekao:

"Upoznali smo se na planinarenju na Prokletijama. Znamo se od prošle zime, mart, april, ako se ne varam. Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me. Ja sam išao, družili se, šetali, ništa nismo imali, znači između mene i Ivane nije bilo ničega. Poslednji put smo se videli 23. decembra. Tog dana kada sam ja krenuo za Crnu Goru. Zamolio bi sve portale, sve ljude, da pre nego što počinju da nešto pišu o meni, da razmišljaju malo", rekao je on za Telegraf.

Jetmir G.
Jetmir G.foto: Društvene mreže

Na pitanje, da li zna ko bi eventualno mogao da je ubije kaže:

"Ne bih znao ko je to uradio, ja njene prijatelje nisam znao, na današnji dan ovo se može očekivati od svakog, ja sa time nemam ništa".

Za pomenuti portal kaže da nije dolazio u Beograd samo zbog Ivane, nego zbog, kako navodi, prijatelja koje ovde ima.

Jetmir G.
Jetmir G.foto: Društvene mreže

"Pa nisam samo zbog nje, ja sam dolazio nekoliko puta u Beograd zato što imam mnogo prijatelja, drugara koji dolaze kod mene na Prokletije", rekao je.

Inače, danima nakon zločina na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz zavičaja i beogradskim novinarima govorio da je kod kuće i da mu je policija rekla da ga niko ne traži.

Gočaj je inače iz sela Vusanje kog Gusinja.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.