GOTOVA OBDUKCIJA TELA PERICE T. IZ OKOLINE NEGOTINA: Poznato čime je izvršeno MONSTRUOZNO UBISTVO!
Perica T., Foto: Društvene mreže

telo ostavio na njivi

GOTOVA OBDUKCIJA TELA PERICE T. IZ OKOLINE NEGOTINA: Poznato čime je izvršeno MONSTRUOZNO UBISTVO!

Sumnja se da je njega lišio života komšija D.T. (63) čija je stoka ušla na Pericin salaš i nakon svađe koja je nastala, D. je sekirom izmasakrirao nesrećnog čoveka

Objavljeno:

Prema saznanjima iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu na Institutu za sudsku medicinu u Nišu, obavljena je obdukcija tela ubijenog Perice T. (46) koji je mučki ubijen na svom salašu udaljenom oko tri kilometra od porodične kuće u selu Urovica kod Negotina.

"Na glavi je konstatovano više povreda od kojih je jedna bila smrtonosna jer se radi o povredi baze lobanje i mozga, što ukazuje na načinjene teške telesne povrede. Policija je pronašla i sredstvo, čime je počinjeno krivično delo, sekiru, koja je data Institutu za sudsku medicinu u Nišu radi utvrđivanja DNK analiza u cilju utvrđivanja daljeg dokaznog postupka".

"U toku je uzimanje uzoraka za još DNK analiza koje će se upotrebiti u istražnom postupku kojim bi se došlo do saznanja da li se koristilo još neko sredstvo prilikom ovog teškog krivičnog dela ali i mogućnost da li je ili nije učestvovalo i treće lice, sve u cilju dolaska do prave istine u istražnom dokaznom postupku. Sve istražne radnje obavljaju se u Institutu za sudsku medicinu u Nišu".

D.T.
D.T.foto: Printscreen/Youtube/ZA MEDIA

"Saslušanje osimnjičenog za ovo teško ubistvo počelo je danas oko 18 časova u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu", kaže tužilac koji vodi ovaj slučaj.

Inače, podsećamo u sredu oko 15 časova u selu Urovica kod Negotina dogodilo se monstruozno ubistvo u kome je na mučki način ubijen Perica T.(46). Sumnja se da je njega lišio života komšija D.T. (63) čija je stoka ušla na Pericin salaš i nakon svađe koja je nastala, D. je sekirom izmasakrirao nesrećnog čoveka.

Bonus video:

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

(Espreso/Telegraf.rs /Milica Ristić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.