OVO JE DUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KOD NEGOTINA: Perica usmrćen udarcima u glavu i pronađen mrtav na njivi (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/ZA MEDIA

JEZIVO

OVO JE DUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KOD NEGOTINA: Perica usmrćen udarcima u glavu i pronađen mrtav na njivi (FOTO)

Peričino beživotno telo pronađeno je na njivi na potesu zvanom Ruđine u Urovici

Objavljeno:

Perica Taricić (46), iz Urovice kod Negotina, ubijen je danas u jednom od zaseoka ovog sela udaljenog 28 kilometara od Negotina, a zbog sumnje da ga je sa više udaraca u glavu usmrtio, najverovatnije sekirom, uhapšen je meštanin Dušan T. (63), prenose Novosti.

Peričino beživotno telo pronađeno je na njivi na potesu zvanom Ruđine u Urovici, stotinak metara od salaša na kojem je čuvao stoku. Svedoci kažu da mu je glava bila isečena na četiri mesta.

Osumnjičeni za ubistvo je na saslušanju u policiji, navodno, negirao zločin, tvrdeći da ga je Taricić prvi napao, dok porodica ubijenog Perice sa nevericom odbacuje odbacije te navode.

Ubijeni Perica Taricić
Ubijeni Perica Taricićfoto: Društvene mreže

- Sramota je da pričaju da je Perica išao da se obračunava sa Dušanom. Pa, taj nam je čovek zapalio salaš prošle godine. On je došao kod nas na imanje. Ubio mi je brata, maltene na kućnom pragu, tu gde smo odrasli, gde je on i sad čuvao stoku - neutešan je Peričin stariji brat Ljutica Taricić.

Prijatelji i rodbina opraštaju se od ubijenog Perice potresnim porukama na društvenim mrežama. Za njega imaju samo reči hvale, navodeći da je bio dobar domaćin, porodičan i vredan čovek.

- Perica je radio u građevini, bavio se poljoprivredom, čuvao ovce i krave. Najvredniji je bio u selu, spreman svakom da pomogne. I sad kad je bio u naponu snage, kad je trebalo da odškoluje sina, bude oslonac ženi, nema ga više. Zlo nam je napravljeno, u crno smo zavijeni - dodaje Ljutica Taricić.

Osumnjičeni Dušan živi na svom porodičnom imanju na potesu zvanom Mičiglava, tri kilometra udaljenom od Peričinog salaša, a pet kilometara udaljenog od Urovice.

Na svom imanju, Dušan već godinama čuva stoku, krave i tovne bikove. U selu ističu da sa mnogima nije bio u dobrim odnosima. Pre dve godine je prijavio da mu je neko ubio steonu kravu, ali počinioci nikada nisu pronađeni. I sa Pericom se, navodno, sporio, jer mu je ovaj zamerao što krave pušta na njegove njive zasejane pšenicom.

Naložena obdukcija

VIŠI javni tužilac naložio je obdukciju tela žrtve, koju će obaviti veštaci Zavoda za sudsku medicinu u Nišu. Policija je na licu mesta satima "češljala" teren tragajući za oružjem kojim je usmrćen Taricić. Potragu im je otežavala i činjenica da su višednevne kiše isprale atarske puteve, zbog čega se do mesta zločina moglo samo terenskim vozilom.

Bonus video: POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.