OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PERICE IZ NEGOTINA BIO NA TELEVIZIJI: Pre dve godine mu stradala KRAVA, a evo šta je PRIČAO
Osumnjičeni za ubistvo Perice T. u Negotinu, Foto: Printscreen/Youtube/ZA MEDIA

JEZIV ZLOČIN

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PERICE IZ NEGOTINA BIO NA TELEVIZIJI: Pre dve godine mu stradala KRAVA, a evo šta je PRIČAO

Na svom imanju, osumnjičeni Dušan već godinama čuva stoku, krave i tovne bikove

Objavljeno:

Perica T. (46) iz Urovice kod Negotina, ubijen je juče u jednom zaseoku ovog sela, a zbog sumnje da ga je sa više udaraca u glavu usmrtio, najverovatnije sekirom, uhapšen je meštanin Dušan Trokicić (63), stočar kome je pre dve godine upucana krava.

Na svom imanju, osumnjičeni Dušan već godinama čuva stoku, krave i tovne bikove.

- Pre dve godine je prijavio policiji da mu je neko ubio steonu kravu, ali počinioci nikada nisu pronađeni. Zbog toga je dolazila i televizija jer se dešavalo i drugima da im nestaje stoka, a na pitanje šta misli ko je ubio njegovu kravu Dušan je tada rekao da "mora da je neki bolestan čovek" - kaže izvor Kurira.

U selu Urovica kruži više verzija ubistva Perice, koji je pronađen u lokvi krvi sa teškim povredama glave.

- Moguća su dva motiva, jedan je zbog Peričine zemlje na kojoj je imao zasade, a koja je bila blizu mesta gde Dušanova stoka ide na ispašu, pa da mu je Perica rekao da pripazi jer mu je tu zasađena pšenica - kaže izvor i objašnjava:

- Drugi ipak može biti zbog međe jer su im temljišta bila blizu, jedno do drugog. Istraga će svakako utvrditi jasan motiv i način na koji se događaj odigrao.

Prema rečima meštana, razlog ubistva nikako nije mogao da bude ubistvo Dušanove krave, jer su svi znali da Perica nikada nikome ne bi naudio pogotovo ne na taj način jer se i sam borio za svako parče hleba.

- Perica je uvek hteo da pomogne, radio je zemlju i drugima ponekad koji bi mu za trud dali novac ili ga častili - kažu meštani.

Ubijeni Perica T.
Ubijeni Perica T.foto: Društvene mreže

Podsetimo, Svi detalji ubistva biće poznati nakon obdukcije jer je žrtvi smrskana lobanja, a ispituje se kojim predmetom je ubijen i sa koliko udaraca, a naložena su i DNK veštačenja posle čega će biti poznato više detalja.

- Danas će osumnjičeni biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu. Nadležni su naložili obdukciju. Trenutno se traga za predmetom kojim je izvršeno ubistvo. Kada se oružje kojim je počinjeno ubistvo nađe biće poslato na DNK analizu. Telo ubijenog Taričića pronašao je jedan meštanin par sati nakon ubistva. Prema preliminarnom pregledu tela, smatramo da nije ubijen golim rukama jer je telo u lokvi krvi, a nije ni vatreno oružje. Činjenica je da je ubica taj predmet sakrio ili bacio. Osumnjičeni nije priznao policiji prilikom hapšenja da je u rukama imao bilo kakav predmet kojim je udarao preminulog Taričića - saznajemo nezvanično od nadležnih.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Kurir.rs / D.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.