U KUĆI KOD PARAĆINA ZATEČEN PRAVI HOROR: Detalji stravičnog porodičnog nasilja, sin SEKIROM napao roditelje
Foto: PrintScreen/ YouTube/ Videoplus news agency

STRAŠNO

U KUĆI KOD PARAĆINA ZATEČEN PRAVI HOROR: Detalji stravičnog porodičnog nasilja, sin SEKIROM napao roditelje

Nasilnog sina P.M. policija je uhapsila i on je odvezen

Objavljeno:

P.M.(44) iz Svojnova kod Paraćina jutros oko 6.30 sati nakon kraće svađe, u porodičnoj kući u ovom selu, zgrabio sekiru i napao i teško povredio oca D.M.(70) i majku D.M.(68).

U policiji kažu da je u Svojnovu došlo do prodičnog nasilja kada je sin P.M. inače psihički bolesnik, sekirom udario oca u glavu, a onda i sečivom posekao majku po licu.

Na lice mesta ubrzo je pored policije izašla i ekipa Hitne pomoći koja je teško povređene roditelje transportovala u Opštu bolnicu u Paraćinu.

Prema rečima dežurnih lekara, majka je zadobila više povreda u predelu lica, dok se otac sa teškim telesnim povredama nalazi u komi i njegov život je ugrožen.

Nasilnog sina P.M. policija je uhapsila i on je odvezen, ali se za sada ne zna da li je i on prvo odveden u bolnicu ili je odmah ovezen u pritvor.

Policija trenutno obavlja uviđaj u kući u Svojnovu, a nezvanično se saznaje da je u divljaju sina sve polomljeno, i da su u kući vidljivi tragovi krvi, ali i borbe roditelja sa sinom.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Bonus video: POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

01:32

POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.